Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylaşıldımı arkadaşlar

[FONT=&quot]2 Ağustos 2017 Çarşamba 10:57[/FONT]
[FONT=&quot]Kamuoyunun bilgisine[/FONT]
6ba7cb2461c2461194c0f7766c68c870.jpeg

Bugün bazı basın yayın organları ile internet sitelerinde yer alan Galatasaray Adası’nın satılacağı yönündeki haberlerin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği Tüzüğü’ne göre satış yetkisi yönetimde değil genel kuruldadır ve Galatasaray Adası ile ilgili bu yönde ne alınmış bir karar ne de bir girişim söz konusudur.
Tamamen dedikoduya dayandırılan, kaynağı belirsiz ve mesnetsiz bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü

[FONT=&quot]Ali Naci Küçük : Cenk Ergün; Feghouli ve Fernando transferinde sorun olmadığını ve en kısa zamanda İstanbul'a geleceklerini söyledi.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DGOgcaoXsAEAsVz.jpg

[/FONT]

En kısa zaman 31 agustos heralde resmen dalga geçiyorlar yaw olmuyorsa başka bulursun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lucescu milli takıma gider dursunda babayı alır daha dogrusu dursun degil biz alacaz

terimde gelmeyecek

nolacak peki varmı senaryo üretebilen?

Yönetim galatasarayın iyiliğini istese ilk önce terim'e giderdi. Bu yönetim geldiğinden beri galatasaray'ın hali ortada. Galatasaray'a ait yerler satılıyor. Geçen sene en iyi oynayan futbolcular gönderiliyor. Haddinden fazla bonservis bedelleri ödeniyor. Menajerler tonla para götürüyor. Taraftar grubu tepkisini dile getirenleri susturuyor. Böyle bir yönetimin fenerli filan olması gerekir. Bir futbol klübüne bu kadar zarar verilemezdi. Haftaya lig başlıyor hala neyin ne olduğu belli değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son durum nedir.? Ben listeleri sürekli güncelleme yapıyorum. Henüz kayda değer bir bilgi yok.

devrim zengi çok iddialı

devrim zengi‏ @devrimzengi79 16 dk.16 dakika önce

ALLAH KERİM, FATİH TERİM...

Fernandooooooo

Feghouliiiiiiiiiiiiiiii

Jem Karacan : Sneijder ve Podolski ile oynadığım için şanlıyım ama Galatasaray'dan ayrıldığım için de mutluyum. Galatasaray'a asla dönmem.

feghouli ve fernando tasinma hazirliklari yapiyorlar en gec haftasonu istanbul'da olacaklar muhtemelen, ne aceleciymissiniz ya.

Sürpriz konusu daha çok uzar. Cenk Ergün sürprizimiz olacak dedi. Yani net bir ifade kullandı. İki ihtimal var. 1. Yönetim yıldız bir isim alma kararı aldı ve bunun için bir kaynak ayırdı. Ama bu isim belli değil. Cenk Ergün bir şekilde ayrılan kaynağa göre arayıp bulacak. 2. Yönetim yıldız bir futbolcudan söz aldı hatta anlaştı ama kontratının bitmesini bekliyor
(aralık sonu). 2. İhtimal daha düşük çünkü bir futbolcu ile kesin anlaşmadan net bir ifadeyle sürprizimiz olacak demek Cenk Ergünün almayacağı bir risk.
Sonuç olarak sürpriz adayı bence belli değil arayış içindeler ve muhtemelen Sneideri unutturabilecek bir isim olacaktır. Söylendiği gibi nani, ribery , arda vs değildir çünkü bu isimler bütün Galatasaraylıları tatmin etmez. Tatmin etmeyen bir isim sürpriz de olamaz zaten. Bama göre uzun süreli sakatlık geçiren ve boşta olan İbrahimovic ile söz kesilmiş olabilir. Dursun Özbek böylece daha önce bu yüzden çizilen karizmasını kurtarabileceğini düşünmüş olabilir (tabi düşük ihtimal). Muhtemelen sürpriz daha belli değil ama yıldız bir isim getirmeyi planlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt