Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David Amoyal@DavidAmoyal
#Chelsea , #Pasalic currently taking medical with #Spartak Moscow: the pictures

6f4k_M5V

büyük ihtimalle uefa'dan elenince yabancı topçular zaten maç yok işlerimizi halledip öyle gelelim ayağına tatil uzattı, transferler medyada aleni yer aldığı için bizimkiler tavır da koyamadı.

Bu kadroyu yönetebilecek bir isim olarak Thomas Tuchel aklıma geliyor. Akılcı bir futbol oynayacağımız konusunda hem fikir olabilirdik.

arda gelirse eğer şampiyonluk hayal olur malesef.Oynadığı futboldan çok karı kızla gündeme gelicek bir oyuncu.Birde takımın kimyasını bozması kuvvetle muhtemel.Selçux'la birlikte içine edicekler ortamın diğer adamlarıda kendilerine benzetecekler feg arda kavgası olabilir antrenmanda işallah gelmez

Arda gelirse ciddi manada takımla ilişkimi gidene kadar keserim, aklı başında her GS taraftarının yapacagı gibi

Devrim Zengi denen adama yazacağımı biliyorum ben şu süreç bi Fatih hoca gelmeden bitsin bak ne oluyor.
İşleri güçleri prim yapmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gelirse zaten medya tarafından paspas edilen yönetim teknik ekip baya baya eleştiri alacaktır. Arda siyasi duruşundan, yaptığı ve takıldığı adamlar üzerinden fazlasıyla eleştiri konusu olacak bu takıma ve boktan yönetimimize fazlasıyla yansıyacaktır.
Bu sebepten gelmemeli.

Aykut Kocaman: "3 Temmuz gibi bir dönemi geçirmiş bir takım için taraftar desteğinin çok çok önemli olduğunu düşünüyorum."

puahahahah

Arda öncelikle o yanındaki akılsız akıl hocalarından bi kurtulsun sonra belki düşünürüz

ulan şu kadroyuda mundar edecekler ya arda tudor luce komisyoncu yönetici derken dahada birşey demiyorum artık yiyin efendiler batırana kadar yiyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt