İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
feguli gsli kızlara yürümüş dmden sanırım
ho.
ho.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ve Beck'te 30 yaşında
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakın bu işin şakası olmaz pis küfrederim bu twiti atanlaraSON DAKİKA | Buse Terim, Fatih Terim ve Galatasaray hakkında tweet atıp sildi.
Dürüstcesi Lucenin gelmesini istemiyordum. Dursunun da istediğini zannetmiyorum sırf Terim beklentisini yok etmek adına yaptığı bir hamleydi. Ne Luceyi istiyor ne Terim'i. Ama Tüp kafalı hala Galatasaray ile uğraşması enteresan! Terim zamanında takımdan bir bok olmayacağını anlayıp maaşını da katlayıp milli takıma kaçtı ama o zaman Galatasaraydan teknik direktör istedi. Bu sene Galatasaray 4. Beşiktaş şampiyon. Sözde Şenolu ister gibi yaptı, gerçekten istese RTE ye rica ederdi o iş anında olurdu. İstemedi, Lucescu Galatasaraya gelecek diye hopp onu istedi. Tüpçü GALATASARAY girsin sana! Bu derece Galatasaray düşmanı bir adamın tff başkanı olduğu yerde biz nelerle uğraşıyoruz.
barca forumlarına baktımda kadrodaki en leş adam olarak görüyorlar biri demiş arda eger 30 yasındaysa messi 23 yasında olmalı ardada futbol zekası var ancak gercekten cok cok agırlastı eskiye göre ancak tabikide türkiyede iş yapar her türlü2017 model arda nasıl oynar?
Kanatta tempo katar mı yoksa al gülüm ver gülüm mü yapar?
Ardanın ilk zamanlarını hatırlıyorum da önüne geleni delik deşik ediyordu. Şimdi hantallasmıs olabilir
Şu postu sabitleyebilir miyiz her sayfanın başına bazı kargalar da artık görür takımlarının halini.Gökhan 32 pepe 34 tosic 32 adriano 33 atiba 34 q7 34 negredo 32 lens 30 iyi kadro ama belki 1 bilemedn iki sene sonunda sil baştan
Rodrigues formda gibi bu sene.Sol açık alınmayacak ise Recep oynasın orda. Atalay da Belhanda'yı yedeklesin.