Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman açıklanır feg ve fer acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dürüstcesi Lucenin gelmesini istemiyordum. Dursunun da istediğini zannetmiyorum sırf Terim beklentisini yok etmek adına yaptığı bir hamleydi. Ne Luceyi istiyor ne Terim'i. Ama Tüp kafalı hala Galatasaray ile uğraşması enteresan! Terim zamanında takımdan bir bok olmayacağını anlayıp maaşını da katlayıp milli takıma kaçtı ama o zaman Galatasaraydan teknik direktör istedi. Bu sene Galatasaray 4. Beşiktaş şampiyon. Sözde Şenolu ister gibi yaptı, gerçekten istese RTE ye rica ederdi o iş anında olurdu. İstemedi, Lucescu Galatasaraya gelecek diye hopp onu istedi. Tüpçü GALATASARAY girsin sana! Bu derece Galatasaray düşmanı bir adamın tff başkanı olduğu yerde biz nelerle uğraşıyoruz.

Babel ve Beck'te 30 yaşında

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 11 için yazmıştım hocam aynen beşiktaş yaşlı takım belkide avrupanın en yaşlısıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buse olayı feyktir gaza gelmeyin. mizansen mi izledik yani biz kaç gündür? terim çalışmaz dursunla artık

inşallah luce bi tarafında patlar galatasaray düşmanı tüp kafa. hayırsız olsun

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Strinic
________Fernando___Ndiaye_______
__Feghouli___Belhanda___A.Turan__
_____________Gomis_____________
Linnes,Ahmet,Serdar,Carole,Donk,Tolga,Selçuk,Emrah,Garry,Yasin,Eren
Buna doğru gidiyoruz sanırım bilmiyorum fena değil Arda sıkıntı.

Dürüstcesi Lucenin gelmesini istemiyordum. Dursunun da istediğini zannetmiyorum sırf Terim beklentisini yok etmek adına yaptığı bir hamleydi. Ne Luceyi istiyor ne Terim'i. Ama Tüp kafalı hala Galatasaray ile uğraşması enteresan! Terim zamanında takımdan bir bok olmayacağını anlayıp maaşını da katlayıp milli takıma kaçtı ama o zaman Galatasaraydan teknik direktör istedi. Bu sene Galatasaray 4. Beşiktaş şampiyon. Sözde Şenolu ister gibi yaptı, gerçekten istese RTE ye rica ederdi o iş anında olurdu. İstemedi, Lucescu Galatasaraya gelecek diye hopp onu istedi. Tüpçü GALATASARAY girsin sana! Bu derece Galatasaray düşmanı bir adamın tff başkanı olduğu yerde biz nelerle uğraşıyoruz.

Katılıyorum.Bizim başımıza Galatasaraylı başkanlar gelmediği için o tüpcü denen şerefsizin Galatasaray düşmanlığını sein benim gibi göremiyorlar.

[FONT=&quot]Bir yanda çöpler bir yanda Dursun Özbek in yeni transfer maliyetleri

[/FONT]
DGOxYhPWsAEuPR0.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

2017 model arda nasıl oynar?

Kanatta tempo katar mı yoksa al gülüm ver gülüm mü yapar?

Ardanın ilk zamanlarını hatırlıyorum da önüne geleni delik deşik ediyordu. Şimdi hantallasmıs olabilir
barca forumlarına baktımda kadrodaki en leş adam olarak görüyorlar biri demiş arda eger 30 yasındaysa messi 23 yasında olmalı ardada futbol zekası var ancak gercekten cok cok agırlastı eskiye göre ancak tabikide türkiyede iş yapar her türlü

Gökhan 32 pepe 34 tosic 32 adriano 33 atiba 34 q7 34 negredo 32 lens 30 iyi kadro ama belki 1 bilemedn iki sene sonunda sil baştan
Şu postu sabitleyebilir miyiz her sayfanın başına bazı kargalar da artık görür takımlarının halini.

Beşiktaşın borcu hala 1.5 milyarın üzerinde SABİT..

Takımın yaş ortalaması 30 para edecek topçu neredeyse yok. Takımın riva gibi bir güvencesi yok. Transfer yasağı sürüyor.

Hala mı tiner ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

______________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
________Fernando___Ndiaye_______
__Feghouli___Belhanda___Nani__
_____________Gomis_____________

Buse terim'in twit olayını okurken bile tüylerim diken diken oldu. Keşke olsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt