Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando geldiğinde orta sahada kalite olarak açık ara önde oluruz. Feghouli ve bir sol açık ile çok farklı olabilir. Yeter ki biraz durulsun ortalık. Lig başlasın üst üste 3-4 galibiyet müthiş havaya sokar.

stoper,solbek,sol kanat ve 2.forvet çok önemli.tabi bi de genç bi bruma lazım.

Fernando geldiğinde orta sahada kalite olarak açık ara önde oluruz. Feghouli ve bir sol açık ile çok farklı olabilir. Yeter ki biraz durulsun ortalık. Lig başlasın üst üste 3-4 galibiyet müthiş havaya sokar.

Feguliyi cok abartmamak gerek. Amrabatin bir tik daha kalitelisi. Buraya yatmaya gelme ihtimali de oldukca yuksek. Sol aciga bruma tarzi genc ve potansiyelli bir oyuncu gerekiyor.

bjk şunu aldı bunu aldı diyodunuz.30 yasındaki lense 5 yıllık sözleşme yapmış.niye bişey demiyosunuz?5 yıllık sözleşmeyi geçtim para negredo ve lense gitti ki negredo 4,2 diyolar.lense 3ten asagı oynamaz.marcelodan gelen para gitti,stoperi ancak kiralayabilcekler.büyük ihtimal quaresma da yolcu.

Besiktas'in herseyden önce oturmus bir kadrosu var, dogal olarak fazla eksikleri yok. Negredo'nun bonservisi 2.4 milyon euro. Transfere ödeyebilecekleri 4.6 milyon eurolari var yani suan. Boyko'yu 500 bin euro civarina PAOK'a gönderecekler. Milosevic ve Franco'dan da 300-500 gelir. Lens'in parasini da cikardilar. Daha Aras ve Veli var. Belki bunlarida gönderirler. Negredo ve Lens resmi imzayi attiktan sonra stopere bakarlar. Orta sahalarinda 4.alternatif Necip görünüyor, o biraz SIKINTI sadece. Transfer döneminin sonuna kadar oyuncu satislarindan yine 3-5 lira gelirse stoper kiralayabilirler. Transfer döneminin sonunda büyük takimlarin istemedigi adamlar bedelsiz dahi kiralanabilir. 2 senedir kiralik forvetlerle sampiyon olan Besiktas 3. sezonda da kiralik forvetle sampiyon olabilir. Bizim kadro ise tamamen kaos ve cöple dolu.

Tudoru itin bilmem neresi falan ettik ama kalırsa ki kalıcak gözüküyor inşallah hepimizi yanıltsın buradan da olsa özür dileyelim. Meydandı boş bulan şu kendini beğenmişlere, çakallara ders versin. Umuyor diliyorum. Ama akıl varrr mantık varrr.. hani bizim başkanda olmayan şeyler..

Altzeimer Lucescu milli takıma mı gitmiş.? Kimsede bu hastalığı tek satır yazmadı nedense. Demek ki iyileşmiş :)

feghoulinin real madrid ve barcelona videolarını izleyince amrabatla pek alakası yok gibi ya neyse,saglık olsun.

Bu Feg nerede gerçekten. Tamam kamptan ayrılmış o net de İngiltere mi Cezayir mi Ibiza mı konum olarak bile nerede olduğunu kimse bilmiyor sanırım.

Fernando bence geldi.
Konate'yi alamayız yedek forvet için bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum.
Nasir gelmemeli, Nani şansımız var ise o daha makul bir tercih olur.
Arda ise gelmesini asla istemiyorum zaten gerçekçi olursak alabilme şansımızın da olduğuna inanmıyorum öyle veya böyle isim yaptı. Bugün boşa çıksa veya bedava kiralanma olasılığı doğsa bizden iyi takımlar talip olabilir.

Bu arada Başka epey iyi eskiden sadece kontraya dayalı bir oyuncu yapıları vardı geçen yıldan itibaren rakipleri sürklase edebiliyorlar.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirörenin sahibi maci izliyor,Abdullah avci neden olmadigi belli oldu,bjk taraftarinida karsimiza almayalim demistir,geriye birtek göstermelikte olsa Galatasarayin ilgilendigi luce kaliyor

nevzat eli kulagında demiş fernando ve feghouli için.sürpriz de nasri galiba ama o da alaşagı görülmüş forumda.volkan şen muamalesi edilmiş.gelmesin bjkyi övelim bol bol.

Galatasaray'in mevcut yönetimi asla Besiktas ve Basaksehir yöneticilerinin zekasina yaklasamaz. Bu iki kulüpte öyle yiginla iskartaya cikmis cöp diyebilecegimiz adam yok. Olanlarda düsük maliyetli, elden cikarmasi zor olmayacak adamlar.

Basaksehir mesela kadroyu acayip yeniledi. Kaleci Mert bizimle anlasmak icin serbest kalinca sözlesme uzattiklari Ufuk cöpünü gönderip bunu aldilar. Sol beke Clichy'i alinca Ferhat Öztorun'la Eren Albayrak'i hemen Konya'ya sattilar. Mehmet Batdal yine Konya'ya gidecek dediler.

Biz hala Eray, Koray, Hakan, Cavanda, Tarik, de Jong, Donk, Umut Gündogan, Endogan ve Emrah'i kadromuzda tutuyoruz, göndermediler veya gönderemediler. Tam 10 tane cöp var net olarak. Bunlar kadroda asla ve asla kendine yer bulamayip tribünde veya evlerinde oturacak adamlar. Daha kadroda bulunan Carol marol bunlara gelmedim bile.

bizim bu sene sampiyon olmamız taraftarın piskolojisi açısından da iyi olur.bi kendinize gelirsiniz.ben bu kadar ezik takım taraftarı gibi yorum yapan bi taraftar görmedim.yerlerdesiniz ya...yazık vallahi.

Şu Lucescu alzheimar muhabbeti saçmalığın daniskası. Öyle bir sıkıntı olsa Zenit alırmıydı.? Zaten Türkiye'ye kim gelse sosyal medyada bir aşşağılık birşeyi ortaya atıp insanların midesini bulandırmayı başarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt