Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat mı? Yok artık. Sol açığa
fişek gibi biri lazım.

Hocam Fegulinin en az 3 tane 90 dk macini izlemisimdir. Yetenekli bir oyuncu oldugu konusunda suphe yok ancak cok savruk bir oyuncu. Ayrica disiplinsiz bir oyuncu. Tudor ile problem yasamasi cok muhtemel. Feguli neye gore yere gore sigdirilamiyor bu forumda anlamis degilim. Bize feguliden cok daha iyi kanat oyunculari geldi zamaninda. Beklentileri cok yukarida tutmamak lazim. Sonra yikim buyuk oluyor. Tudor orneginde oldugu gibi

Şu Lucescu alzheimar muhabbeti saçmalığın daniskası. Öyle bir sıkıntı olsa Zenit alırmıydı.? Zaten Türkiye'ye kim gelse sosyal medyada bir aşşağılık birşeyi ortaya atıp insanların midesini bulandırmayı başarıyor.
ya hocam bu medya ile savaş verebilen tek adam fatih terim dır net

Galatasaray'in mevcut yönetimi asla Besiktas ve Basaksehir yöneticilerinin zekasina yaklasamaz. Bu iki kulüpte öyle yiginla iskartaya cikmis cöp diyebilecegimiz adam yok. Olanlarda düsük maliyetli, elden cikarmasi zor olmayacak adamlar.

Basaksehir mesela kadroyu acayip yeniledi. Kaleci Mert bizimle anlasmak icin serbest kalinca sözlesme uzattiklari Ufuk cöpünü gönderip bunu aldilar. Sol beke Clichy'i alinca Ferhat Öztorun'la Eren Albayrak'i hemen Konya'ya sattilar. Mehmet Batdal yine Konya'ya gidecek dediler.

Biz hala Eray, Koray, Hakan, Cavanda, Tarik, de Jong, Donk, Umut Gündogan, Endogan ve Emrah'i kadromuzda tutuyoruz, göndermediler veya gönderemediler. Tam 10 tane cöp var net olarak. Bunlar kadroda asla ve asla kendine yer bulamayip tribünde veya evlerinde oturacak adamlar. Daha kadroda bulunan Carol marol bunlara gelmedim bile.
Oyunculara bol keseden maaş dağıtırsan eğer, gönderemezsin elbette. Anadolu kulüpleri bizim verdiğimiz maaşın anca yarısını verebiliyor. Haliyle gitmiyorlar.

Öte yandan, Fiko gerizekalının önde gideni. Ne GS'de ne FB'de düzgün bir başkan olmayınca millete harika gözüktü. Beyin olarak Dursun ile yarışır o derecede gerizekalı. Yaptığı açıklamalar, espriler... Buram buram çomarlık kokuyor...

Millet takımını yapmış çatır çutur oynuyo biz daha 2 transfer bekliyoruz komedi

TapaTalK

Terimin fisi Referendum sürecinde kesildi,demirören,arda,burak,calhanoglu acik acik evet kampanyasina katildi,en cok ses getirecek adam katilmayinca bu hayirci diye algilanmistir,korkarim dursuna bile terimle calismasaniz iyi olur denilmistir

Oyunculara bol keseden maaş dağıtırsan eğer, gönderemezsin elbette. Anadolu kulüpleri bizim verdiğimiz maaşın anca yarısını verebiliyor. Haliyle gitmiyorlar.

Öte yandan, Fiko gerizekalının önde gideni. Ne GS'de ne FB'de düzgün bir başkan olmayınca millete harika gözüktü. Beyin olarak Dursun ile yarışır o derecede gerizekalı. Yaptığı açıklamalar, espriler... Buram buram çomarlık kokuyor...

Bana iyi espri yapacak olan degil basarili olacak baskan lazim. Fiko is basarili. Bu kadar.

Busenin twit ssini gördüm de altta twit etkinliğini görüntüle diyor. Yani photoshop yapan arkadaş orayı silmeyi unutmuş sanırım çünkü o kısım sadece twit atan kişide gözükür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetim safi zarar yemin ederim. 1 aydan fazladır Feghouli ve Fernando ile yatıp kalkıyoruz hala somut bir gelişme yok. Millet 1 haftadan kısa bir zamanda Lens'i bitiriyor bizimkiler hala tatava yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt