Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lens'e niye salça olmuyoruz anlamıyorum..Fiyat yükselt bir şey yap en azından rakipler alamasın..Para var bu sene böyle olaylara girebiliriz..Aynı şey fb'nin alacağı adamlarla da olabilir..Sonuçta su anda şu ikisinin toplamından daha fazla bütçelere sahibiz

Cumhur Önder Aslan: "Tudor'un üzerine "Futbol Aklı" - "Sportif Direktör" getirmek isteyen yönetimin Lucescu olayı sonrası bir B planı yok."

Ilk hafta kayseri bize tersten saplar. Takım boktan, doğru düzgün çalışıldığını da sanmıyorum. Ilk haftadan itibaren felaket bir sezon yaşayacağız gibime geliyor.

O para şikecilerin eline net olarak geçerse iyi iş çıkardılar demektir. Kjaer'i Lille'den 7-8 milyon Euro'ya almışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bruma gider gitmez Bongonda'yi alacaktik.. Büyük potansiyel. Yada Musondayi

Ya kardeşim bjk nin neresi ilerde adamlar hazırlık maçlarında top bile oynamadılar gelen giden elek etti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ölçü değil ya bikere adamlar son iki yılın şampiyonu kadrolarını da korudular iyi kötü yani en kötü geçen yıl kadar top oynayacakları kesin bizimse kredimiz yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim diyo bunu yav

Bir kaç gün önce televizyonda söylediler. Cem Dizdar'dı sanırım ama tam hatırlamıyorum.
Kjaer burada çok yüksek maaş alıyordu, Sevilla bunu ödemeyeceğini söylemiş, üzerini Fener tamamlamış ve bonservis gibi göstermişler.
İleride futbolcuyu satabilmek ve takım içi dengeler için belli bir maaşın üzerine çıkmıyor Sevilla.

neymar bile yarin 220 milyona parise gidiyor, aylardir ugrastigimiz fegh ve fernando gelemedi

Bir kaç gün önce televizyonda söylediler. Cem Dizdar'dı sanırım ama tam hatırlamıyorum.
Kjaer burada çok yüksek maaş alıyordu, Sevilla bunu ödemeyeceğini söylemiş, üzerini Fener tamamlamış ve bonservis gibi göstermişler.
İleride futbolcuyu satabilmek ve takım içi dengeler için belli bir maaşın üzerine çıkmıyor Sevilla.
Bence hikaye anlatmış hocam Cem Dizdar. Şikecilerin başta Sow olmak üzere diğer transfer işleri de genel olarak illegaldir ama Kjaer'den yana böyle bir şey olmaz.

yeni futbol aklımız ya mehmet özbek yada serhat özbek olur kesin tudor giderse serhat özbek teknik direktör bile olabilir :D :D

Uyuşuk bir yönetim var feghouli 31 agustosta gelmezse bende bu işi bilmiyorum adam sallamıyor bellki nasılsa bana muhtaç bunlar diyodur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt