Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laurent Blanc gelsin Renkdaslar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Artık Fatih Terim'in de çare olacağını sanmıyorum. Geminin her yeri delinmiş vaziyette, boğazımıza kadar su almışız. her gün yeni bir skandal.

Bu Allah'ın belası yönetim gitmedikçe bize hergün azap var.

Çok berbat bir sezon öncesi geçirdik. En önemlisi en kritik transferler 2 kampa da yetiştirilemedi Hoca desen zaten yok. Ligin başlamasına 1 hafta kaldı halen daha 5 oyuncunun takıma katılmasını bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'e fantezi yapamayacağı bu 4x4 lük kadro verilirse kesinlikle karşısındaki takım kim olursa olsun korkusuzca oynatması sayesinde liderliği sayesinde illa ki şampiyonluğa oynatır! Ama gram oyuncu seçiminden transferden anlamayan birisi! Bu sene şampiyon olsak bile seneye saçma transferlerle yine kan kaybedicez! Yavaş yavaş eriyip 2 sene sonra yine kaçacak ve toparlaması yine 4senemizi alacak! Yalanlayabilecek olan varsa yaptırdığı transferlere milli takımdaki oyuncu seçmelerine bakın!

Ha Tudor'un cenk ergün ile birlikte sportif direktör olduğu ama Terim'e futbol konusunda karışmadığı, transferlerin bu ikilinin yaptığı takıma hoca olarak gelecekse gelsin! Başım üstüne ama gelmez!!!!

Ballandıra ballandıra bjknin transferini anlatıyor trt ayar oldum yav. Fikoyu falan yalıyo. Ulan ne günlere kaldık ayaklar baş oldu. Yazık yazık valla yazık şu eziklerin sesini kesemedikya

Bu sene Avrupa'da yokuz. FB ve büyük ihtimal Başakşehir, AL oynayacak. Bjk ise ŞL oynayacak. Bu sene bence aşırı alternatifli kadro yapmamıza gerek yok.

Maksimum 45 maç oynayacağız. Sol Bek bence çok lazım olan bir mevki değil. Carole iyi performans gösterirse orayı idare edebilir. Bu ligde İsmail-Beck ikilisi ile şampiyon oldu Bjk 2 sene önce.

Solbeke 4-5M vermek büyük hata olur.

Artık Fatih Terim'in de çare olacağını sanmıyorum. Geminin her yeri delinmiş vaziyette, boğazımıza kadar su almışız. her gün yeni bir skandal.

Bu Allah'ın belası yönetim gitmedikçe bize hergün azap var.
olur hocam olur yeter ki bu takıma gelsin fatih terim bu kadronun tek hocasıdır o oyuncuya gs sevdirebilecek trk kişidir candan oynamayı sağlar

Çok sallantılı başlayıp her hafta üzerine koyan ve potaya giren bir takım olacağımızı tahmin ediyorum son senelere nazaran daha iyi futbol oynayacağımızdansa eminim.

Mustafa Özgür Sancar @ozgursancarr

Sofian Feghouli ve Fernando Reges transferlerinde geri dönüş yok. #Galatasaray Kesin olarak gerçekleştirilmiş transferler.

Mustafa Özgür Sancar @ozgursancarr

Kampa katılımlarıyla ilgili gün netleşmedi. @GalatasaraySK yetkililer en kısa sürede takıma katılımları için çalışmalarını yapıyor

624fae6c0141c5339fa111ad07ab93c7.jpg

TapaTalK

AB'de ticarette serbestlik oldugu icin biraz zor koyarlar. Ayrica bir oyuncunun neden sakatlanmasini istersin cok tuhaf.
Bu kadar paranın bırak futbolcuyu bir insana bağlanması çok saçma..Yarın sakatlansa ayağı kırılsa para buhar olacak..Bunu öğrenmeleri ve işin saçmalığını vurgulamak için sakatlanmasını isterim dedim..Tabi ki sakatlanmasın o ayrı konu..

Monaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.:)
Valla renkdaşım tudor da aşırı disiplin var uzun zamandır ben böyle Hoca göremedim hani bak terimden falan fazla olucak bi Hoca inanın taktik bilgisi olmadığına inanmıyom geçen sene karabük fener maçında bi bakıyon 4 lü oynuyo hücuma çıkarken takım 3 lüye falan dönüyordu taktik bilgisi olmuyan Hoca bunları yaptıramaz bir takıma yeter ki sabredilsin bu adama mancini içinde aynısını söyledim mamcini duruyo olsaydı şuanda zirvede idik

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hamza gelirse ilk icraatı gündemdeki yabancı transferleri iptal ettirip ne kadar vasıfsız yerli varsa onları takıma doldurmak olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamzayı başımıza bela eden kimdi? Hamzaya o transferleri yaptırtan kimdi? Şuan bazı arkadaşlarımın kurtuluş çaresi olarak gördüğü kişi değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt