Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Hagi elendiğine göre onu getirelim hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza gelirse ilk icraatı gündemdeki yabancı transferleri iptal ettirip ne kadar vasıfsız yerli varsa onları takıma doldurmak olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bongonda nasıl, çok şey bekliyorum o çocuktan bence kaliteli transferKucko muthis oynuyor
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Gidişat o yönde maalesef. Başakşehir'le, şikeciler ikincilik mücadelesi verirler.Bu sene yine bjk ve başakşehir çekişir bjk şampiyon olur
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diger ikisi kimler?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
olur hocam olur yeter ki bu takıma gelsin fatih terim bu kadronun tek hocasıdır o oyuncuya gs sevdirebilecek trk kişidir candan oynamayı sağlarArtık Fatih Terim'in de çare olacağını sanmıyorum. Geminin her yeri delinmiş vaziyette, boğazımıza kadar su almışız. her gün yeni bir skandal.
Bu Allah'ın belası yönetim gitmedikçe bize hergün azap var.
Bu kadar paranın bırak futbolcuyu bir insana bağlanması çok saçma..Yarın sakatlansa ayağı kırılsa para buhar olacak..Bunu öğrenmeleri ve işin saçmalığını vurgulamak için sakatlanmasını isterim dedim..Tabi ki sakatlanmasın o ayrı konu..AB'de ticarette serbestlik oldugu icin biraz zor koyarlar. Ayrica bir oyuncunun neden sakatlanmasini istersin cok tuhaf.
Valla renkdaşım tudor da aşırı disiplin var uzun zamandır ben böyle Hoca göremedim hani bak terimden falan fazla olucak bi Hoca inanın taktik bilgisi olmadığına inanmıyom geçen sene karabük fener maçında bi bakıyon 4 lü oynuyo hücuma çıkarken takım 3 lüye falan dönüyordu taktik bilgisi olmuyan Hoca bunları yaptıramaz bir takıma yeter ki sabredilsin bu adama mancini içinde aynısını söyledim mamcini duruyo olsaydı şuanda zirvede idikMonaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.![]()
Hamza gelirse ilk icraatı gündemdeki yabancı transferleri iptal ettirip ne kadar vasıfsız yerli varsa onları takıma doldurmak olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi