Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.189
- 8.206
- 1.233
avrupa piyasasında getirilebilecek en iyi hoca Blanc şuan....mesela Adnan Öztürk başkan,iyi bir sd ve Blanc güzel bir plan olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyin Fransa lobisi ya bu dediklerine inanıyormusun harbiden. Fransa lobimiz güçlü lafı tamamen şehir efsanesiFransa lobimiz herzaman güçlü olmuştur. Cenk Dursun boşuna Fransa'ya uçmadı ben ya Lucas yada Maria diye yorumluyorum tabii bu yorum neymarin gidişi bize fırsat olabilir...
GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke fırsat bulabilsek te Co Adrianse'yi takımın başına getirebilsek.
FT 11 yabancılı bir kadroyla başarılı olur mu acaba? Biz işin bu yanından hiç düşünmedik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Levent kardesim, senin görevin tam olarak ne?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
baktım 9. bitirmiş sezonu fiorentinada en iyi sezonunda 4. olmuş. zaman zaman iyi futbol oynattığını hatırlıyorum ama netice ortada sadece kısa bi kıvılcımdı prandellinin parlaması devamını getiremedi.Fiorentinada ilk sezonuna bak
THY Apron-Pat Bölgesi Operasyon Şefi olarak görev yapıyorum. 16 senedir THY'de Dünyanın bir kaç bölgesinde de görev yaptım. Jakarta-Endonezya, Mumbai-Hindistan ve Ouagadougou_Burkina Faso'da görev yaptım. 2 yıldır Türkiye'de görev yapıyorum.