Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THY Apron-Pat Bölgesi Operasyon Şefi olarak görev yapıyorum. 16 senedir THY'de Dünyanın bir kaç bölgesinde de görev yaptım. Jakarta-Endonezya, Mumbai-Hindistan ve Ouagadougou_Burkina Faso'da görev yaptım. 2 yıldır Türkiye'de görev yapıyorum.

bütün uçuşları takip edebiliyor musunuz mesela Maicon,Belhanda ya da Gomis gelirken görmüş müydünüz

bizim ligte kadro degil hoca herseydir ,hocan iyise +1 puan öndesin kargaların avantajı kadro degil hoca

Yabancı hoca gelecekse Pellegrini düşünülebilir. Hücum futbolunu çok iyi oynatan bir adam. Ama bu kritik dönemde ligi tanımayan hoca getirme lüksü yok bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamlar İngiltere publarında ki ayyaşlardan olan alacaklarının mı peşindeler acaba.

Yabancı hoca gelecekse Pellegrini düşünülebilir. Hücum futbolunu çok iyi oynatan bir adam. Ama bu kritik dönemde ligi tanımayan hoca getirme lüksü yok bence.

şuan Fatih hoca dışında her hoca riskli maalesef,takımla idman yapmadan lig maçına çıkar.....ya Tudor ile sezon tamamlanır ve sezon sonu yeni başkanla iyi bir hoca getirilir,ya da Tudor kovulur Fatih hoca gelir ve Dursun yine başkan adayı olur...durum bu

ligue-1-claude-puel-quitte-logc-nice.jpg

Muslera
Mariano Maicon X X
X X
X Belhanda X
Gomis

Durum bu. 10 gün sonra lig başlıyor ama ortada takım yok. Feghouli ve Fernando henüz ortada yok. Ne zaman gelecekler belli değil, gelecekler mi hatta o belli değil. Gelseler bile diğer transferlerle birlikte bir adaptasyon süreci olacak. Takım kendini bulana kadar devre biter zaten. Başımızda hoca yok. Yönetim yok. Doğru düzgün hazırlık maçı bile yapmadık. Vaziyet korkunç gerçekten. Gidişat Başakşehir şampiyonluğunu gösteriyor. Bu devirde kimseyi 3 sene üst üste şampiyon yapmazlar.

baktım 9. bitirmiş sezonu fiorentinada en iyi sezonunda 4. olmuş. zaman zaman iyi futbol oynattığını hatırlıyorum ama netice ortada sadece kısa bi kıvılcımdı prandellinin parlaması devamını getiremedi.
Fiorentina kume dusmeye oynayan bir takimdi CLe kadar goturdu

del bosque, tigana, rijkaard, prandelli ve hatta mancini hodzam basarili hocalar sirf burda 5+3 gibi bir sacma kurallara takildilar adaptasyon diye birsey var sonucta

Adamlar işi bitirdi ve yarın getiriyorlar İstanbul'a. Bu kadar basit. Biz hesapta bitirdiğimiz adamları 1 aydır getiremiyoruz. Resmen acizlik ve rezillik bu

futbolcu karakteri ile ilgili de olabilir. Sonuçta Maraiano, Gomis vs hemen gelip katıldılar. Fernando ve Fehhouli belliki gönülsüzler son ana kadar başka teklif gelir mi diye bekliyorlar bence.

Besiktasin videosu efsane olmus :asd: :asd:

Sakin bizim Dursun görmesin o da böyle bir sacmaliga kalkisir yoksa.

anladım,özel uçakla gelen oyuncular için de bilgi alabiliyor musunuz peki

Özel uçakla gelen yolcular Sivil Havacılık Terminaline geldiğinden dolayı bizim bu yolcuların bilgilerine ulaşabilme imkanımız bulunmuyor. Ancak yer hizmetleri servisi birimi eğer uçağa hizmet verirse uçakla gelen yolcunun ismini cismini bilebiliyor. Ona göre de TGS hazırlık yapabiliyor. Bunun haricinde Özel Uçakların yolcu bilgilerini bizler bilmiyoruz. Yalnız THY'nin özel uçağı ile gelen her yolcunun bilgisine ulaşabilirim.

Senin iktidarla aran nasil (gerci bu da soru mu, mecbur iyi olacak, yoksa thy gibi yalaka bi kurumda saniye durdurmazlar adami)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevmesek bile ekmeğimiz için saygı duymak durumundayız. THY'de pek çok etkisi yok,bir TGS gibi değil ama yinede karar mercilerinde elbette ki iktidara yakın kişiler tercih ediliyor.Benim için çok sıkıntı değil, en fazla yurt dışına gönderebilirler. Gitmediğim yer de değil sonuçta ! Hatta bir ara Buenos Aires'e gitmeyi bile düşünmüştüm. Ama hanımı ikna edemedim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt