Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f8061b067884f48674984f26faeba9a4.jpg
Yeni maç başı ücretleri sanırım garanti 3 puana göre yorumlanmış cünkü doğru değil.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

tudor bizde kovulacak cok gecmeden bu belli ama merak ediyorum bir gün dise dokunur bir hoca olurmu acaba bu arkadastan

iyi bir başkan ve td Blanc yapılsın 2018'de adam kılık bir sistem kurulsun zaten bu sezon alınan oyuncular az çok bir temel olacaklar

yahu bu nisan ayında çalışmaya başlayıp elinden anca bu geliyorsa bırak bu işi beceremiyorsun vallahi ayıp

hiç mi yüzümüz gülmeyecek artık yeter ya

Bu saatten sonra fatih hoca falan gelmez bence önümüze bakalım tudorla devam edicez gittiği yere kadar zaten parçalanmış bir durumdayız.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim gelirse çok şaşırırım çünkü bu yönetimde yanında olacak bir abdurrahim bir ali dürüst yok.....gerçi ali dürüst fena satış yaptı....hırslanıp çalıştırmak istiyor olabilir tek seçenek bu

Ilgaz çınar Tuchel olmalıydı diyor milli takıma. Keşke bize olsa ahhhh ahhhh

Fatih Terim'in geleceğine inanmıyorum ben artık.Yönetim mal gibi Lucescu'ya teklif götürmeseydi bi ihtimal derdim de Terim B planı olmayı egosuna yediremez.Bu sezona iyi başlarsak taraftarın sinerjisiyle bi ihtimal şampiyonluk yarışında oluruz eğer kötü başlarsak lig bitmek bilmez seneye yapılacak olan seçime kadar acı çekeriz

Son düzenleme:
pardon ben yanlış anladım

Havadır: Aysal,2018'de aday olacak önemli bir isme destek olmak için 10M€ bütçe koyuyor. Tek işi Galatasaray olacak o dönemde.

Botokslu uzak dursun artık kulüpten zora geldimi kaçıp giden adamlarla işimiz yok.Yanındaki ayyaşla gelipte yine avanta kopartamayacaklar bu sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt