Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Tulun devrede olduğunu biliyoruz... Ee bu adamın kimle ilişkileri iyi, kime nazı sözü geçer?? Fransızlara dimi...

Ribery nereli????

Hafızam beni yanıltıyor olabilir ama Bülent Tulun'un zamanında Ribery'i ya da menajerini beyzbol sopası ile kovaladığına dair bir şehir efsanesi vardı. :asd22:

Bence o iş olacaksa bile Tulun ile olmaz. :D

şu Ribery pek içime sinmiyorya neyse tam hatırlayamıyorum o yılki olayları. alacağını alamadı diye apar topar gittiydi. işin iç yüzünü hatırlamıyorum ama.

Ribery deyip hayallerimizle oynamayın birader. Ibra'daki hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet yalan söylüyorsun.

giannelli imbula - galatasaray sozluk
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=giannelli+imbula/#2206957
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=giannelli+imbula/#2213466

genel olarak bakıldığında kulübün sorun çıkardığını söylemiş adam. bir entry sinde olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş. ama kulüp faktörünü göz önüne almıyorsun + dursunun olduğunu. dursun imza attırsa bile imzayı yetiştiremeyen bir adam. o yüzden formayı giyip sahaya inmeden hiçbir şeyi bekleme
henüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.

Gözün körmü salo

Bende Ribéry istemiyorum kusura bakmayin. Adam gibi Orta saha ve kanat üstüne Denayer ve Konate gelsin bitsin Bu çile

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

henüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.

Gözün körmü salo

gelmemesi sürpriz olur derken ortada ki ihtimali göz önünde bulundurmadan mı düşünüyorsun birader 26 yaşına gelmişsin düşünemiyorsun. gelecek diye net bir söylemi yok adamın

Çok büyük bir belirsizliğin içindeyiz ve sol bekimiz haaaaaaala carole.................

Artık Haim Fresco da devreye girmiyor

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen lucas mouraya inanmaya dewam et ben bi cigara yakip yatacam

ben kimseye inanmıyorum güzel kardeşim.
ben olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermenize kızıyorum. + dursunun döneminde yaşanan faciaları görmenize rağmen bilenlere sallamanız komik.
adam imza attırdı yetiştiremedi diyorum sana sen hala bu adamın alacağı oyuncularda anormallik olmadan geleceğini düşünüyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Badou - Fernando
Feghouli - Belhanda - Transfer
Gomis​

adamın yazdığı aynen şuydu. oyuncunun eşinin istanbulda yaşamasının anlaşmada büyük etkisi oldu. stoke kiralamak istemiyor ama oyuncunun gelmek istemesi dirençlerini kıracak gibi görünüyor dedi. bunu gidip nasıl açıklanıra bağladınız inanılır gibi değil
sen niye gelip yazıyon ki hala burda.Aha iyi niyet gösterip bilgi verdiğin adamlar bunlar işte.

Ribery çok güzel,sevdiğin ama seni aldatan eski sevgili gibi..Şimdilerde güzelliği kalmamış,yaşlanmış, en güzel yıllarını başkalarıyla harcamış dönmek istiyor..Olmaz hemşehrim olmaz

Bruma'nın da Ribery gibi büyük takımlarda oynayacağını düşünüyorum.

Galatasarayin düşmanı gene Galatasaraylilar hepinize hayırlı geceler.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli ve Fernando Dursun Özbek uçak masraflarını siz kendi cebinizden karşılayın" deyince İstanbul a ATLA gelmeye karar verdiler ..Futbolcularımızın gelişi aylar sürebilir:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt