Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelmemesi sürpriz olur derken ortada ki ihtimali göz önünde bulundurmadan mı düşünüyorsun birader 26 yaşına gelmişsin düşünemiyorsun. gelecek diye net bir söylemi yok adamın

fernando ismi piyasada yokken ilk bu adam yazdı kendisine güvenirim burda niye sevilmez bilmem adam duyumcu adı üstünde

ben kimseye inanmıyorum güzel kardeşim.
ben olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermenize kızıyorum. + dursunun döneminde yaşanan faciaları görmenize rağmen bilenlere sallamanız komik.
adam imza attırdı yetiştiremedi diyorum sana sen hala bu adamın alacağı oyuncularda anormallik olmadan geleceğini düşünüyorsun.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakaret etmeyelim lütfen birbirimize. Olacaksa da çok daha sert olmalı lütfen

fernando ismi piyasada yokken ilk bu adam yazdı kendisine güvenirim burda niye sevilmez bilmem adam duyumcu adı üstünde

beyin yok çünkü bunlarda hacı.
hala aşkının dediklerini buraya getirenler var. kaç sezondur adamın tutturduğu transfer yok basına düşen haberleri şöyle böyle diye çeviriyor bunlarda yiyor.

tamam arkadaşlar hakaret etmemize gerek yok birbirimize. gereksiz yere kırıyoruz birbirimizi

c88e07807f6af778fd9b15d4c383b027.png

Uçak radardan kayboldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecenin 2 si olmuş hepimiz vaktimizi ayırmışız burada konuşuyoruz bildiklerimizi, yorumlarımızı yazıyoruz. birbirimizi kırmaya gerek yok. görüş ayrılıkları olabilir saygı duymak gerekir. hepimizin ortak paydası GALATASARAY.

Roma, Emre Mor için Borussia Dortmund'a 20 milyon euro teklif etti.[Sky Italia] monchide türklük var heralde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bos duyumcular icin kavga eden oluyor ha

quakerboy bariz imbula gelecek anlamında açıklama yaptı patladı,hala saçma sapan savunan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt