Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne oldu arkadas böyle, bir anda herkes tudorcu olmus? ostersundsu gectim, oynanan futbol sizi tatminmi ediyor yoksa?

ben tudorun öven bir yorum görmedim ancak kimsenin yapamadıklarını yaptı sabri,semig,balta gibi hatta selçuk yerine adam almak gibi.

Ne Okay'ı ne de Tolgay'ı alamayız şu an boşuna konuşmaya gerek yok. Selçuk giderse büyük bir yerli gelir. Adaylar: Musa, Emre Akbaba, Deniz Türüç vb.

Emre Akbaba alınsın yedekte dursun, Kadroda Belhanda'nın yedeği olarak Emrah Başsan yazıyor. Emrah Başsan nedir be

Az sonra üni daki bir kıza gideceğim.
Ders çalışmak için. Hazır evde boş. Sergen Zeren
Kütüphane dedim; o da yok eve gel dedi.
KAPlık bı durum olmaz umarım :D

#EğitimŞart

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Biz transfer yapıyoruz milletin eli armut toplamıyo onlarda kaliteli adamlar alıyo
Ve herkes 3 aşağı 5 yukarı takımını yaptı biz daha 5 transfer bekliyoruz ve gidecekler belli değil.

Öfk maçından sonra görüldüğü üzere tudor'da yetersiz bu olayları çevirip toplama konusunda.

Durumumuz çok kötü
İlk 5 hafta teknik direktör değişikliği bile olabilir

Çare 2018 gibi duruyo

Biz transfer yapıyoruz milletin eli armut toplamıyo onlarda kaliteli adamlar alıyo
Ve herkes 3 aşağı 5 yukarı takımını yaptı biz daha 5 transfer bekliyoruz ve gidecekler belli değil.

Öfk maçından sonra görüldüğü üzere tudor'da yetersiz bu olayları çevirip toplama konusunda.

Durumumuz çok kötü
İlk 5 hafta teknik direktör değişikliği bile olabilir

Çare 2018 gibi duruyo

çok yüksek bir ihtimal hatta yönetim de değişecektir.

Altyapidan iyi gencler yetismiyor,atalay ozan filan kendileri formayi almali,emre 16 yasinda sampiyonlar ligi oynamisti,Mustafa kocabey 17 yasinda cift haneli gole ulasmisti,okan buruk 17 yasinda rakiplerin icinden geciyordu,tugay 20 yasinda Maestro gibi oynuyordu,son yillarda yetisen genclerin topu alip vermesi hosumuza gidiyor izlerken ama hicbiri bu saydiklarimin kalitesinde degil,insallah yanilirim

çok yüksek bir ihtimal hatta yönetim de değişecektir.

O kadar para var yine istediğimizi yapamıyoruz çünkü beyinsizin teki başkan.
Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer konusunda kısıtlı olmasına rağmen yine iyi iş çıkardılar

Ben bu kadar yetersiz felaket bir dönem görmedim
En erken sen açıyosun sezonu transferleri tamamlaman lazım başakşehir gibi yok abi yok.

Lig'de 2 senedir altlarda sürünüyosun mayıs'da başladık transferlere diyosun milleti kandırıyosun

Altyapidan iyi gencler yetismiyor,atalay ozan filan kendileri formayi almali,emre 16 yasinda sampiyonlar ligi oynamisti,Mustafa kocabey 17 yasinda cift haneli gole ulasmisti,okan buruk 17 yasinda rakiplerin icinden geciyordu,tugay 20 yasinda Maestro gibi oynuyordu,son yillarda yetisen genclerin topu alip vermesi hosumuza gidiyor izlerken ama hicbiri bu saydiklarimin kalitesinde degil,insallah yanilirim

atalay konusunda ben çok ümitliyim, o yetenek de çocukların çıkmama sebebi alt yapıyla ilgilenmiyoruz bu nedenle bizim yerimize almanya veya altınorduyu seçiyorlar.

Bu sene çöpe giderse kesinlikle bu harcanan paraların bu beyinsizden çıkarılması lazım

Otellerine mi çökeriz artık ne yaparız bilmem, Galatasaray kasasından harcadığı bu paraları yerine koyacak

Halsiyetsiz herif 2 senemizi çöpe attı

Para var yine başarı yok

Abdullah avci basaksehir'i birakip gelir mi acaba

Imparator artik zor,dursun Lucescu'ya giderek sacmaladi

Tudorun teknik taktik bilgisine bişe diyemem daha ama kadro mühendisliği açısından bize gelen son 5 yıldaki en iyi adam.1 tane leş adam koymuyor takımda.
Ciddimisiniz?

Bu forumun %99'u bile kadronun çöp olduğunu biliyor.
Sırf 7-8 tane oyuncu istedi diye mi kadro mühendisi oldu?

Sneijder'i bedava göndertip
10 milyona belhandayi almak mı mühendislik?

32 yaşında, kalp hastası, 10 şutta 1 kez kaleyi tutturan Gomise 4 milyon verdirmek mi mühendislik?

27 yaşına kadar ciddi bir kulupte oynamamış sadece osmanli da 2 sene oynamış orda da istikrar sağlamamış ndiaye 7milyon verdirmek mi mühendislik ?

Avrupanın gelecek vaad eden en iyi kanat oyuncularindan birini kusturup aldığın fiyata sattırmak mı mühendislik?

Ayrıca yenildiğimiz ostershutxushshsgsg maçından sonra şu açıklamayı yapan adam mı mühendis;
"Selçuk 2 haftadır tek idman yapıyor"

Sürün yağlı surat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt