Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Maicon
Mariano
Fernando
Badou
Feghouli
Belhanda
Gomis

Kağıt üstünde formayı hakkeden isimler bunlar performansları soru işareti
Kadromuz hala çöp dolu
En az 1 stoper 1 solbek
1 sol ön 1 forvet
Lazım
İşimiz çok çok zor

Cavanda
Donk
De jong
Selçuk
Sinan

Gram verim alamayacağımız futbolcular
Ve hala kadrolar..

Yönetim, Yasin'in sakatlığı ve Feghouli'nin gecikmesi sonrası Sinan Gümüş'ün gidişini bu ayın sonuna kadar geciktirecek. (Milliyet)

Terim gelirse başarılı olamaz. Basın bunu bildiği için sürekli Terim konusunda üstümüze geliniyor. Terim şu anki kafa yapısıyla ve üstüne bu kadar gelinen bir ortamda başarılı olamaz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim hepsinin içinden geçer bu hırsla. tudor bu takımı ilk 3 e sokamaz hala görüşümün arkasındayım istediği kadar transfer yapsın kullanmayı bilmedikten sonra önemi yok

Gelen oyuncuların maliyetlerine ,tudorun hocalık seviyesine tamamda gelen oyuncuların kalitesine laf etmek komik olmuş

O kaliteyi çok daha ucuza getirebilirsin.

Bakınız bonservissiz Adebayor,
Bakınız 2 milyon'a o da 7 taksitle Negredo
Bakınız 2 yıllık kiralık Talisca
Bakınız bonservissiz Clichy
Bakınız bedavaya 3. forvet Demba Ba
Bedavaya Adriano, Caner falan uzar bu

10 milyona Belhanda, 8 milyona Badou alınınca, rakipler de bu denli ekonomik davranıp kaliteyi arttırırken içimize sinmiyor.

yollayın sinanı recep oynasın emrah oynasın

gerçi bu sinan kayseriye çok gol atıyordu kalabilir de :D

f5633291adf6ccb08cec4bfda27ffe16.jpg

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

<küfür>
>> Selcuk İnan isyan etti

Galatasaray’da kadroyu yenileyen transfer operasyonunun ardından 6 aydır banko forma giydiği 11’deki yerini kaybedeceği iddia edilen Selçuk İnan için Igor Tudor farklı düşünüyor.
Fernando ve Ndiaye transferleri sonrası orta sahanın göbeğinde Tolga ile kulübeye çekilmesi beklenen G.Saray kaptanına Hırvat hoca taktik çalışmalarda “Bu sezon da 11’desin” mesajı veriyor. 10 numaralı formayı Sneijder’den devralan Belhanda’nın Hollandalı yıldız gibi sol kanada kayacağı ve Osmanlıspor’dan alınan Ndiaye’nin Feghouli ile forvetteki Gomis’in arkasında olacağı öğrenildi.
Bu arada Selçuk’un, ayrılmak isteğini başkan Özbek’e ilettiği haberlerine büyük tepki gösterdiği ve “Sürekli itibarımla oynayan, ben sustukça karalama kampanyası yapan bir kesim var. Ben Galatasaray kaptanıyım, bu formayı yıllardır giyiyorum” dediği öğrenildi.
Selçuk’un pazar günü oynanacak Hertha Berlin maçı sonrası önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.
(Sabah)
Zor oynar o stadda her kotu skor aninda isliklanacak kacip gidecek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Savunma yapmayı bilen bir sol bek alalım artık

Xelcuk hertha maçından sonra basın toplantısı yapacakmış

Cinnet geçirmeye hazırmıyuz

almancı renktaşlara büyük iş düşüyor cumartesi

bol bol ıslık ve yuhlama bekliyorum her topu ayağına alışında

Şu an tek isteğim Sinan'ın satılması ve sol tarafın komple yenilenmesi..Diğer yerler kendi kendini yenileyebilir ama sol taraf 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt