Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'tan kurtulmak 2 tane yıldız transfere bedel inşallah ayrılık konuşması yapar maçtan sonra

Fernando ve Feg bu yaz hiç antrenman yediler mi kendi takımlarında bilgisi olan var mı

Fernando az önce Galatasaray resmi hesabından bir fotoğraf beğendi. Muslera'nın , antrenmanda çekilmiş fotoğrafı.

Son düzenleme:
Saydığım oyuncuların 2 tanesi sahadaydı.
(maiconu saymıyorum bile)
Madem o kadar kaliteli adamlardı köy takımına karşı sahada varlık gösterip insiyatif alıp turu gecirselerdi.

Bir oyuncu gerçekten kaliteli ise ilk maç veya ıkinci maç mutlaka kendini belli eder.
Siz isimlerin peşinden gitmeye devam ettikçe bu zihniyet değişmez

Bize nitelik lazım.

Sürün yağlı surat!

2.maçık kader anını hala unutamıyoıum. dk.55 gibi Belhanda sağdan ortaladı Gomis çok müsait posizyonda kale yerine uzak direkten dışarı attı. Maç 1-0'a gelecek ve muhtemelen her değişecekti.
Forvet çok önemli. Çok kaçıran değil (poszisyona girmesi güzel demeyin)gol atan önemli.

O kaliteyi çok daha ucuza getirebilirsin.

Bakınız bonservissiz Adebayor,
Bakınız 2 milyon'a o da 7 taksitle Negredo
Bakınız 2 yıllık kiralık Talisca
Bakınız bonservissiz Clichy
Bakınız bedavaya 3. forvet Demba Ba
Bedavaya Adriano, Caner falan uzar bu

10 milyona Belhanda, 8 milyona Badou alınınca, rakipler de bu denli ekonomik davranıp kaliteyi arttırırken içimize sinmiyor.

Bunların Tudorla alakası yok ki yönetim adam gibi yönetim olsa dediklerini yapar.. aysal wesi 7.5 a aldı geldi oynat dedi.. Bejeke de fiko ahmet bulut ve bir iki yönetici çeviriyo bu işleri..Şenol hoca yapmıyoki pazarlıkları falan

O kaliteyi çok daha ucuza getirebilirsin.

Bakınız bonservissiz Adebayor,
Bakınız 2 milyon'a o da 7 taksitle Negredo
Bakınız 2 yıllık kiralık Talisca
Bakınız bonservissiz Clichy
Bakınız bedavaya 3. forvet Demba Ba
Bedavaya Adriano, Caner falan uzar bu

10 milyona Belhanda, 8 milyona Badou alınınca, rakipler de bu denli ekonomik davranıp kaliteyi arttırırken içimize sinmiyor.

Maliyetlerine lafım yok, çok yuksek bedellere geliyolar

Merak edip bir baktım. Tudor, Juventus ta oyunculuk döneminde Ancelotti, Lippi, Capello ve Deschamps ile çalışmış. Yani taktik teknik birşeyler mutlaka kapmış olmalı. Tudor u madem göndermedin. Bence sezon sonu veya Ostersundsa kaybedilen maçtan sonra hemen gönderilmeliydi.)Bu saatten sonra arkasında durup rahat bir çalışma ortamı sunulmalı ve zaman verilmelidir.

Son düzenleme:
Fernando iyi topçu da yanına güvenerek koyabileceğimiz bi 8 numara yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt