- 4 Aralık 2009
- 14.168
- 10.615
- 2.498
Lens'in gelmesi kötü oldu Bjk'ye. Quaresma'ya dokunamayacaklarına göre herhalde Babel'i kesecekler. Gerçi düşününce Lens Babel'den ne kadar iyi diye, çok da fark yapmaz gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka onu anlamadım? Adamın oynattığı top ortada, elinde kaliteli bir kadroyla gayet başarılı olur. Ayrıca senin avrupada başarı kıstasın ne?bizim lig berbat övdüğünüz adam da bizim ligde tek başarılı olur diyorum
Bu güzel başka paraları kalmadı bonservis için..Stoper olayını da kiralık halledecekler sanırımBeşiktaş, Jeremain Lens için yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Aynen Lens solda babel kadar katkı verir. Q7 sağ kanadı bırakmayacağına göre pek bir artıları olmadı sadece yedekte kanatları yoktu, babel iyi bir yedek olduLens'in gelmesi kötü oldu Bjk'ye. Quaresma'ya dokunamayacaklarına göre herhalde Babel'i kesecekler. Gerçi düşününce Lens Babel'den ne kadar iyi diye, çok da fark yapmaz gibi.
Ne alaka onu anlamadım? Adamın oynattığı top ortada, elinde kaliteli bir kadroyla gayet başarılı olur. Ayrıca senin avrupada başarı kıstasın ne?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazik sanaNejat'ta degisim falan yok
Kulagini cektik sadece yavas yavas ögrenecek cocuk