Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu haberleri sezon sonunda çikmisti

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Milli takımın yeni teknik direktörü Lucescu, yıllık 3.5 milyon Euro alacak. [Habertürk]

Kamuoyu takdirine birakmis ulan neyi biraktin adama hem tupcu hem dursun teklif vermiş herif tupcuyu seçmiş birde açıklama yapmış HAİN

Fernando Rogues - Jason Denayer

Bu paketi yapmak istedikleri icin herhalde Fernando daha aciklanmiyor.

tahminim bu yonde, kaynagim yoktur.

feghouli 31 ağustosa kadar uzar geldi geliyor ha şimdi ha 3 5 gün sonra vb laflar.
o yüzden eldekilerle devam edeceğiz öyle görünüyor.

Asil en büyük amatörlük Bu açiklama degil. En büyük amatörlük Dursunun tarifeli uçakla davul zurna esliginde Lucenin ayaklarina gitmesi ve eli bos dönmesi.

Burada yönetim resmen yol yapmış belliki Fatih Terim e teklif yapma olasılığına karşı Lucescu yu Terim in istifasından önce düşünmüştük ayağına yatıyorlar. Kendilerini iyice komik duruma düşürüyorlar.
Terim hayatta gelmez sezon sonu yeni yönetimle belki

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce reddetmişliği var.

d.ozbek yonetimi kendisine 3 4 kere teklif götürmüş daha önce

Başta Galatasaray değerlerini bilen bir yönetim olsa bugünleri yaşamazdık. başakşehir bile bizden 3-4 seviye üstün yönetim yapısına sahip.

futbolcu veya teknik heyet hepsi maaşlı personel, Galatasaray'dan üstün olma gibi lüksleri zaten olamaz ama yönetim sağolsun sirke çevirdi kulübü. terim efendi zamanında baskan ile kendini bir gördü (ünal aysal'da kazık attı orası ayrı), o gün baskanın cıkıp sen kimsin ki kendini kulüp başkanından önde görüyorsun diye sağlam bir açıklama yapması gerekirdi. bunları yapamıyoruz malesef, o yapıda bir yönetim yok.

Büyükten Kücüğe; Kulüp - Başkan - Teknik Hoca - Futbolcu.

bu zincir kurulmadan basarı gelmeyecek.

Son düzenleme:
80fa5ebd96d7dc1cff67604dbe3b11dd.jpg

winter is coming

Asil en büyük amatörlük Bu açiklama degil. En büyük amatörlük Dursunun tarifeli uçakla davul zurna esliginde Lucenin ayaklarina gitmesi ve eli bos dönmesi.

Bir tane adamda demiyor sen niye adamın ayağına gidiyorsun diye
Sanki dünya yıldızı getiriyoruz
Kici bklu 70 yaşında bir rumen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt