Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay M'Boro'ya gittiğinde anlatmıştı buradaki gibi 90 dk koşarım dikkat çekerim sandım baktım herkes aynı şekilde koşuyor ben tükendim ikinci yarı diye.

O tempodan gelen adamlar burada kasmadan katkı sağlıyor ama 2. seneden sonra idman şeklinden sanırım geriliyorlar. O tempoyu yitiriyorlar herhalde. Yine de işin tecrübe ve teknik tarafı baki.

Açıkçası nevzat dindar a spor da duyurdugunda geleceğine pek ihtimal vermemiştim.
İnanıyorum ki ligin en iyi DOS u olacak.

transferi için şartlar lehimize olgunlaşıyor. son gelen bilgiler pozitif. bir kaç güne bir şeyler duyacağız gibi. quakerboy yazmış nasri için

Hangi ozelligi daha iyi sence? Ben Fernandoyu EPL de yillardir izliyorum. Ikisi birbirine yakin oyuncular bence.

melo ve fernando 2si birbirine cok benzer ikiside çapa tipli önlibero melo 1 tık daha agresif hatta hırçın bu yüzden büyük takımlarda tutunamadı

ikisinide teknigi eşitseviyede ama melo uzun top daha iyi atıyor artı olarak

fernando daha pire gibi adam bir orda bir burda melo ise stoper bile olabilecek gibi güclü

iki oyuncuyudua yıllarca izledim porto dahil ikiside üst düzey adamlar hayırlı olsun

Sezon sonu da Bjk'den sözleşmesi bitecek Tolgay Arslan'ı ayartalım Ndiaye-Fernando-Tolgay rotasyonu ile hayvan gibi kadro olalım

Melo karakter olarak coo başka bit yapı çok hirsli o hirsi takımda tuttu fernardo kesinliklr koti değildir citynin orta sahasj boru değil ama melo etkisi beklemek yanlış okur çünkü melo bambasks ve birtane

mustafa sarp vari bir adam gelse keske.

fernando gelmis melo ile kıyaslanıyor. yok melo gibi olamaz falan filan. geri gitsin o vakit.

TS Yöneticisi Gökhan Saral: Selçuk İnan konusunda her an her şey olabilir. (Radyospor)

allllaaaahım lütfen olsun

Nasri-Belhanda-Feghouli güçlü ama biraz problemli bir hücum hattı olmaz mı

yönetmek, söz dinletmek, idare etmek açısından

Saglam kadro kuruyoruz,bu kadroyu imparator Fatih Terim'e emanet etmek lazim

Bir gol daha geliyor. Selçuk İnan -> TS.

Lütfen olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt