Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
626a82408bb6965329437d4a9a10f30d.jpg

Abv

Tudor la devam edersek başarıyı unutun arkadaşlar. Adam da iletişim problemi var. Herkes mutsuz. Takım olamayız mutlu olmazsan. Takım olamazsan baraşı gelmez. Bu bedellere kurulan bu kadro Tudora emanet edilemez. İntihar olur

Feghouli ile birlikte sağ kanatta o koridoru kullanan oyuncumuz oldu.

Sol kanatta şimdi bence farklılık olması açısından içe kat eden oyuncu olması daha iyi olur

Ben hala scout transferi yapmaktan yanayım

Bu kadro içerisinde genç oyuncuyu parlatabiliriz, araya 1-2 genç oyuncu sıkıştırmak gerekiyor bence :)

bonservis verecek para kalmamış olabilir ben de isterim 8-10 verip Karamoh'u almak mesela

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Asil Yaşayan - 03.08.2017 16:12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Jai:cLink:3011355
Fernando´yu almış GS. Akşam geliyormuş.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fernando N´Diaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis​

Bunlar da bu seviyeye çıktılar.

Dursun mursun diyoruz dalga geçiyoruz da‚ şayet defanslarının ortasından çok sorun yaşamazlar da ritim yakalarlarsa son derece tehlikeli takım olurlar.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

denk getirip Denayer'i de kiralayalım ya Ahmet'e koca sezon güvenmiyorum ben

Serdar zaten 1 aya sakatlanır en geç

Nuri Şahin Dortmund'ta kalacak mıymış ??? Selçuk Trabzon'a giderse olur mu acaba

Aha Selçuk giderse milli bayram ilan ederiz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize 2 kanat gerekli artık stoper sol bek falan idare ederiz.kalan tüm transfer bütçesini kanatlara gömmeliyiz.samir nasri kesinlikle alınmalı.solda oynar sağda oynar 10 numara oynar.taraftar ile havaya girdimi akar gider adam..

Avrupanın bidon topcusu meloyla citynin ön liberosu fernandoyu kıyaslamak güzel kafa. Bu taraftar akıllanmıcak

Burada senelerdir akıllanmayan tek taraftar gurubu sizin gibi taraftarlardır.
yahu kıyaslansa ne olacak. Nedir bu kadar zorunuza giden. İkiside üst düzey oyuncudur . Bu kadar basit.

Benim düşüncem melo fernandodan daha özellikli oyuncudur. Kafa yapısı düzgün, problemsiz bir melo varolan yetenekleriyle bırak cityi realde 10 sene oynar.

Selcuk zu Trabzon
Nuri zu Gala

Bana uyar açikcasi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuk gidecek bence. Anladı rekabet edemeyeceğini yatarak da olsa 11de oynayamayacağını. Üstüne o kadar para alırken oynamasa bile yine onu ıslık şov a maruz edeceklerini. Yallaah Trabzon belediye tesisleri

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt