Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahhh
TS Yöneticisi Gökhan Saral: Selçuk İnan, Trabzonspor'da yıldız olmuş bir oyuncu. Bu süreçte her şey olabilir. (Radyospor)

Selçuk ister bjk'ye ister ts'ye ister fb'ye gitsin. yeter ki gitsin.

FLAŞ | G.Saray'dan ayrılmak istediğini ileten ve Başkan'ın da gitmesine onay verdiği Selçuk İnan, Trabzonspor'a gitmek istiyor. -beIN Sports

Selçuk İnan'ın Galatasaray'dan gitmek isteme sebebi; Tepkiler, ıslıklamalar ve yuhalamalar. Ayrılık isteği Yönetime iletildi. (beIN Sports)

FLAŞ | Selçuk İnan, Östersunds sonrası D.Özbek'le konuşup "Gitmek istiyorum" demişti. D.Özbek "Ayrılabilirsin" cevabı verdi. (beIN Sports)

tabi 50 sayfa lens konusuldugu için beinsports haberi ve trabzon yöneticisiniin haberi yeni düşüyo...

Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.

Yahu Dursun Özbek'e boşuna kızıyoruz biz. Asıl sorun İnan Kıraç denen şrfsiz de. Adnan Polat'a bombardıman uyguladılar ama Özbek'e seslerini çıkarmadılar ve hala da çıkarmıyorlar. Bunlar derin GS'li liseliler. Allah topunun belasını versin. Bir tek Duygun Yarsuvat'ı bunlardan ayırıyorum insan olarak ama ona da Dursun'u başımıza musallat ettiği için kızıyorum.

Selçuk bjk ye giderse karşılığında Tolgay ı versinler Ts ye giderse Okay ı versinler.yookk öyle beleşe topçu vermek

Yasin Öztekin'in yeğeni nasıl bir haber kaynağıdır yarabbim

Umarim Ultraslan denen ne idügü belirsizler macta Selcuka destek cikmazlar.

FERNANDO ve NDIAYE'nin gelmesiyle elemanin biri küsmüs görünüyor. De haydi devam et Selcuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt