Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaitan ve Ribery'nin gelmeyeceği gerçeğiyle yaşasak iyi olur. Çünkü Türkiye'lik adamlar değil bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana görede veremeyiz ama durdun çıldırdı mutlaka bir star istiyor takıma, ha ben olsam kono veya nani ile ilgilenirdim en azından bonservisleri daha düşük, vakit kaybetmeye gerek yok lig başlıcak

Ben 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ow :) noldu geldinizmi dediğime şimdi :)

Fiyatları tekrar vereyim, madrid 2.5 milyon kiralık 13 milyon opsiyon istiyor biz 2 kiralık 11 opsiyon da diretiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 17494
Gaitan bizi aşar, hayal bence. Ayrıca o nebiçim pazarlık lan. O rakamlara çıkabiliyorsak madridin istediği parayı hemen kabul etsinler. Beşyüzbin yuro için gaitan kaçırılırmı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernandoyu canli Veren varmi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

güzelmiş psg neymar show a başlıyor

[FONT=&quot]PSG OfficielOnaylanmış hesap @[COLOR=inherit !important]PSG_insidehttps://twitter.com/PSG_inside 5 dk.5 dakika önce
1f914.png
pic.twitter.com/JCKc659jsG

[/FONT][/COLOR]

Son düzenleme:
Eylulde arenaya gelcem maca arabayla etrafta yakinda nereye park ederim. Stadin ordaki park yerinden zor cikarim mac sonrasi, iyi yakin biyer bilen varmi park edip metroyla gelmek icin?

Sanayi Mahallesi civarında park edip sanayi metrosuyla gidibilirsin dicem ama ben orda oturuyorum o saatlerde oralarda tıkanıyor:D

Fb rezil oyun oynadı bakıyorum yorumcular hiç yüklenmiyorlar fenere. Eğer oynayan biz olsaydık yerden yere vururlardı. Hep yumuşak geçiyorlar. Bu fenerli medya G.Sarayı karıştırmak için ne gerekirse yapıyor. Bu tuzaklara düşmeyelim arkadaşlar.

Gaitanı kiralık alalım ama Optionu bukadar yüksek ise alınmasın seneye. 30 yaşına girecek.
Fener sever Gaitanı.

Fb rezil oyun oynadı bakıyorum yorumcular hiç yüklenmiyorlar fenere. Eğer oynayan biz olsaydık yerden yere vururlardı. Hep yumuşak geçiyorlar. Bu fenerli medya G.Sarayı karıştırmak için ne gerekirse yapıyor. Bu tuzaklara düşmeyelim arkadaşlar.
ne tuzağı moruk elendik zaten. takım berbat.

Kranevitter zu zenit ( Di marzio) mancini hocam arjantinli olmayani almiyo herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt