Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitan ve Ribery'nin gelmeyeceği gerçeğiyle yaşasak iyi olur. Çünkü Türkiye'lik adamlar değil bunlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gaitan bizi aşar, hayal bence. Ayrıca o nebiçim pazarlık lan. O rakamlara çıkabiliyorsak madridin istediği parayı hemen kabul etsinler. Beşyüzbin yuro için gaitan kaçırılırmı.Ben 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
Fiyatları tekrar vereyim, madrid 2.5 milyon kiralık 13 milyon opsiyon istiyor biz 2 kiralık 11 opsiyon da diretiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 17494
Fernando ve Feghouli Turkiyelik ada mlar mi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Eylulde arenaya gelcem maca arabayla etrafta yakinda nereye park ederim. Stadin ordaki park yerinden zor cikarim mac sonrasi, iyi yakin biyer bilen varmi park edip metroyla gelmek icin?
Belhandami yavaş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Belhanda o sınıfa koymamam gerekirdi. Fakat çok hızlıda diyemeyiz. Ortalama diyelim.
Gaitan ve Ribery'nin gelmeyeceği gerçeğiyle yaşasak iyi olur. Çünkü Türkiye'lik adamlar değil bunlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eylulde arenaya gelcem maca arabayla etrafta yakinda nereye park ederim. Stadin ordaki park yerinden zor cikarim mac sonrasi, iyi yakin biyer bilen varmi park edip metroyla gelmek icin?
valla en mantıklısı kazlıçeşmeSanayi Mahallesi civarında park edip sanayi metrosuyla gidibilirsin dicem ama ben orda oturuyorum o saatlerde oralarda tıkanıyor![]()
ne tuzağı moruk elendik zaten. takım berbat.Fb rezil oyun oynadı bakıyorum yorumcular hiç yüklenmiyorlar fenere. Eğer oynayan biz olsaydık yerden yere vururlardı. Hep yumuşak geçiyorlar. Bu fenerli medya G.Sarayı karıştırmak için ne gerekirse yapıyor. Bu tuzaklara düşmeyelim arkadaşlar.