Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun güzel kumar oynuyor ama ipe sürülecek kadar beyni varsa terimi getirir yoksa dayak yemeden kurtulamaz bu sezon

Bugün sabah a kadar kap nerde diye deliriyordum şimdi kap duymak istemiyorum bu ücretleri benim bünye bidaha kaldıramaz

Bu Kadro ile sampiyonluk gelmez ise kötü seyler olur. Artik Sampiyon olmak bile garanti SL demek olmuyor. Bundan Sonra Sampiyon bile ön eleme oynayacak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dursun gitmeden,bu transfer başlığınin açık kaldığı ve transfer istediğiniz hergün bu suç ta sizinde parmağınız var.

Bu gidişle 2-3 sene içinde transfer isteyecebileceginiz bir GALATASARAY kalmayacak.

Sürün yağlı surat!

Forum birbirine gaz vermekle meşgul. Evet verilen para baya uçuk. Yanlzı Galatasaray da oynayan bütün futbolcular 2 altı almıyor zaten. Tolga,Selçuk,De Jong vs. Ben futbola bakarım ona göre değerlendiririm. Parayı veren düşünsün. Jem Karacan kazması bile 1.5 filan alıyordu.

Badou - Fernando - Belhanda

Selcuk yedek kulubeyi isitmaya baslayabilir

Ndiaye yi oynatmadan bitirdiler maalesef. Bu fiyatlar sürekli karşısına çıkacak ve ezilecektir.

Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce

Üzgünüm ama Diğer kapları görünce kalbiniz dayanmayacak.

Kulüp iflas edecek sanırım seneye.

Arkadaş bu Usta, Medel ile görüşüyoruz demiş kameralar önünde. Bunlara neden ceza gelmiyor ?

Selcugun 3 aldığı terdr ndiaye 5 almalı bence
Ayrıca selçuk gitti sanırım yerine oktay yokuşly takası olabilir

Ndiaye'ye 1.8 verilse o seferde neden böyle denilecekti zaten bunun Önemi yok kim gelse ayni elestirileri yapar bizim taraftar messi 5 e gelse madem 5 i kabul ediyo niye 4 deriz. 1 2 asiste bakar

ananı bacını sikiyim başkan denen yağlı surat seni bu kulübe başka yapan oy verenlerinde anasını sikiyim alın o trnsferleri götünze sokun orospu analı kahpe çocukları. bu transferlerden komisyon yiyen yöneticilerinde çocuğundan çıksın kahpe evlatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt