Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
718 misafir nasri gelmedi daha niye burdasınız

Transferlere Dünya paraları basıp orta saha da hala selçuğu oynatırsa vah halimize

Madem bu kadar para saçılacaktı...

Madem Ndiaye'ye bile 9 milyon euro verilecekti...

O zaman SNEIJDER NEDEN GİTTİ .....

Genel kurula " onlar borç yaptı" dedi

Borç ödüyorum dedi
Riva parasını ellemiyorum dedi

Peki bu kadar parayı nerenle ödüyosun sen ?

TapaTalK

bence sol bekte kanatta gelecek ama terim gelmezse biz bu tudorla lagım cukuruna düstük demektir

Bu yönetimin yaptıklarında mantık aramayın. Ğ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga:2 M
Selçuk:3 M
Badou:2.7 M
Donk:1.5 M
Eren:2 M
Serdar:2 M
Tarık:1.5 M
Ulan şu adamlara verilen paralara bak yazıklar olsun be ne saçma işler yapıyorlar.Dalga falan geçiyoruz ama Yasin,Sinan gibilerinin tribi haklı lan bu ne saçma bir piyasa böyle yaparak önümüzdeki seneleri katlediyoruz

Buna gibi potansiyel saf yeteneği 18 yaşında 12 milyon Euro'ya aldın ndiaye ne boktur lan 27 yaşına gelmiş herife 9 milyon bayılıp üzerine 2.75 maaş veriyorsun beyin kanaması geçireceğim bu fiyat nedir

Fernandao transferinde yönetimi övmüştüm ama yok bunları övmeyeceksin bunlar bildiğin katıksız şerefsizler çünkü

Bu paranın hesabı sorulmalı yeter ulan

Ndiaye'ye 2.75 vermek neyin nesi lan

Allahsız kitapsızlar

Yeter ulan

Dursun takımı soyup paraları cebe indiriyor. Ndiaye transferi devlete yapılan yalakalıktır Haram yiyenin boğazında kalsın adi herifler

Göz göre göre yapıyorlar ulan. Feghouli Fernando filan anlarım fazla para verilebilir. Bu herif Osmanlı'dan aldığını 5 katını alıyor. Menajerlerle birlikte soyuyor hainler

Fiyatı düşünmemeye çalışıyorum, yarın feguli de gelince yüksek maliyetleri bir kenara bırakıp son 2 senenin hesabını sormaya odaklanacagım

Tolga:2 M
Selçuk:3 M
Badou:2.7 M
Donk:1.5 M
Eren:2 M
Serdar:2 M
Tarık:1.5 M
Ulan şu adamlara verilen paralara bak yazıklar olsun be ne saçma işler yapıyorlar.Dalga falan geçiyoruz ama Yasin,Sinan gibilerinin tribi haklı lan bu ne saçma bir piyasa böyle yaparak önümüzdeki seneleri katlediyoruz

Tarığın 1.5 aldığı yerde ndiaye nin 2.75 alması sırıtmıyo ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt