Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Selcuk
Fegh Ndiaye Belhanda
Gomis

böyle oynarsak en agir küfürleri hak edecekler

yalnız fenerde iyi yabancılara enaz bizim kadar para veriyor bunuda atlamayın kjaer skretel 4-4.5 alan adamlar

valbuena 3.5 dirar 3

örnek cok bir tek kargalar veremiyor cok para onlarda ebubekire yıllık 7 milyon maliyete aldılar hatırlayın
Negredo yıllık 4.5 alacak ama bonservisi düşük. Sen yönetici olarak Ndiaye'ye madem bize gelmek istiyorsun, sana ayrıca 7.5 milyon euro bonservis ödeyeceğiz fedakarlık göstermen lazım diye deyip, yıllık 1-1.5 arası sözleşme imzalatamıyorsan ceketini alıp kulübü terketmen lazım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

222m. euroya Neymari almak ne kadar buyuk transfer basarisiysa bizim bu sene yaptigimiz transferlerde o kadar transfer basarisi

belki ondan önceki ve sonraki (bu artik yalan oldu) baskanlara göre fazla para harciyordu ama gelirimiz de daha coktu

yediler güzel baskanimizi yönetimdeki dedeler
Yav adam her branşta başarı getirdi
Pahalı transferler yaptı ama başarı geldi

Bu öyle uğursuz bi herif ki para var transfer var yine her branşta rezaletiz

TapaTalK

Kardeş sen daha yeni linç edilmedin mi? Hoşuna gitmeyen durumları alaycılıkla, sarkazmla, kulübü yererek yapmaman gerektiğine dair -gereğinden fazla- tepki alıp ambale olmadın mı? Zaten milletin tepesi atık komisyon vurgunu maliyetten dolayı. Mazoşist misin anlamadım ki...
Sanane arkadasim istedigim gibi tepki veririm, kibarligimi bozmuyorum diye bokunu cikarmayin , sen kimsin de benim tepkimin derecesine karar vereceksin.
Bu anlaşma kızılacak bir anlaşma değil, onun cok ötesinde gülünecek, dalga gecilecek bir anlaşma.

Ben burda lemina ya da imbulaya 12-13 verilip alınabilinir dediğimde bana bi sövmediği kalıp dalga geçenler online mı?

Osmanlı çatır çutur yiyecek o parayı ona yanıyorum

Gökçeklerin içten içe gülüşlerini görür gibiyim

TapaTalK

Ndiaye ye 9 çok değil Neymara 222 verilmiş,Neymar Ndiayeden 25 kat iyi topçu mu ki helal büyük başkan

ae01658a1c74157e6384cb5e02cfe263.jpg

Diyelim ki feghouli 3.5 aldı sezon sonu bi baktık ndiaye takıma olan katkısı feghouliden kat kat fazlası oldu o zaman ne dicez ? Durun bakalım lig başlasın bi görelim futbolcuları o zaman söveriz

Selçuk, Umut, Koray, Endoğan, Tarık, Cavanda, De Jong, Balta giderse ancak tablo dengelenir. Atalay, Ozan, Recep ve Yunus artık 21 kişilik kadroda olurlar.

2014/15 Şampiyonu

------ Melo - Selçuk -----
Yasin - Sneijder - Bruma
---------- Burak -----------

2017/18

-------- Fernando - Badou -------
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
-------------- Gomis ---------------

Hiçbir meziyetti yokmu? Maliyeti fazla olabilirde bukadar da saçmalayın artık.
Evet Galatasaray'a fayda saglayacak hicbir meziyeti yok anlarsınız 1 aya kalmaz.
kontraataklarda haldır haldır top sürüp topu son anda ayagından cıkarmaya benzemez büyük takımın 8 numarası olmak.

2014/15 Şampiyonu

------ Melo - Selçuk -----
Yasin - Sneijder - Bruma
---------- Burak -----------

2017/18

-------- Fernando - Badou -------
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
-------------- Gomis ---------------

Kanka ısrarla Garry'i yazmasan diyorum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye' ye ciddi teklif veren başka kulüpten de bahsedilmiyordu son zamanlarda, verilen paralar şaşırtıcı. Gerektiğinde pazarlık masasından kalkmayı bilmek gerekir; ederine vermiyorlarsa yahut oyuncu gelmiyorsa transfer edilmezdi, olur biterdi, futbolcu kıtlığı mı var?...

Hani 20-22 yaşında olsa piyasasının yükseleceğini umarak değerinin üzerinde para verirsin, öyle bir ihtimal de yok, adam 27 yaşında. İçime sinmeyen bir transfer daha...

Genel kurula " onlar borç yaptı" dedi

Borç ödüyorum dedi
Riva parasını ellemiyorum dedi

Peki bu kadar parayı nerenle ödüyosun sen ?

TapaTalK
Çok düşük faizle 150 milyon tl çekildiği haberi doğru demek ki. Localarda bu sene tekrardan kiralandı galiba. Bonservis den gelen de iyi para girdi kasaya. Para var yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt