Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Bu şerefsizleri Uefa ya şikayet edelim taraftarlar olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Negredo yıllık 4.5 alacak ama bonservisi düşük. Sen yönetici olarak Ndiaye'ye madem bize gelmek istiyorsun, sana ayrıca 7.5 milyon euro bonservis ödeyeceğiz fedakarlık göstermen lazım diye deyip, yıllık 1-1.5 arası sözleşme imzalatamıyorsan ceketini alıp kulübü terketmen lazımyalnız fenerde iyi yabancılara enaz bizim kadar para veriyor bunuda atlamayın kjaer skretel 4-4.5 alan adamlar
valbuena 3.5 dirar 3
örnek cok bir tek kargalar veremiyor cok para onlarda ebubekire yıllık 7 milyon maliyete aldılar hatırlayın
Yav adam her branşta başarı getirdibelki ondan önceki ve sonraki (bu artik yalan oldu) baskanlara göre fazla para harciyordu ama gelirimiz de daha coktu
yediler güzel baskanimizi yönetimdeki dedeler
Sanane arkadasim istedigim gibi tepki veririm, kibarligimi bozmuyorum diye bokunu cikarmayin , sen kimsin de benim tepkimin derecesine karar vereceksin.Kardeş sen daha yeni linç edilmedin mi? Hoşuna gitmeyen durumları alaycılıkla, sarkazmla, kulübü yererek yapmaman gerektiğine dair -gereğinden fazla- tepki alıp ambale olmadın mı? Zaten milletin tepesi atık komisyon vurgunu maliyetten dolayı. Mazoşist misin anlamadım ki...
Madem bu kadar para saçılacaktı...
Madem Ndiaye'ye bile 9 milyon euro verilecekti...
O zaman SNEIJDER NEDEN GİTTİ .....
Evet Galatasaray'a fayda saglayacak hicbir meziyeti yok anlarsınız 1 aya kalmaz.Hiçbir meziyetti yokmu? Maliyeti fazla olabilirde bukadar da saçmalayın artık.
2014/15 Şampiyonu
------ Melo - Selçuk -----
Yasin - Sneijder - Bruma
---------- Burak -----------
2017/18
-------- Fernando - Badou -------
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
-------------- Gomis ---------------
Çok düşük faizle 150 milyon tl çekildiği haberi doğru demek ki. Localarda bu sene tekrardan kiralandı galiba. Bonservis den gelen de iyi para girdi kasaya. Para var yaniGenel kurula " onlar borç yaptı" dedi
Borç ödüyorum dedi
Riva parasını ellemiyorum dedi
Peki bu kadar parayı nerenle ödüyosun sen ?
TapaTalK