Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tinerciler zaten batmıs durumda oldukları icin dert etmiyorlar

tecavüz kacınılmazsa zevk almaya calısacaksın modundalar herifler

31c552c370e356a55f1985ede646c801.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam aksini demiyor zaten cengiZ 1 milyona romada oynarmıydı oynamazmıy dı diyor.
Bende diyorum ki Cengiz için o para normal. Adam 2.3'e gitmiş ve gelecek vadediyor. Ki diyelim ki 1'e oynadı veya oynamadı tamam. Bu olay Badou'nun 2.7 almasını meşrulaştırır mı ? 27 yaşında kapalı kutu bir transferin maaşını ?

Bugün Gsstore​'dan cırtlak sesli bi karı aradı. Ürün tanıtımıysa hiç vaktimi alma yurtdışında yaşıyorum dedim ama başladı anlatmaya. Metin Oktay atkısı çıkarmışlar da ismimizi de yazıyorlarmış da özel tasarımmış da falan filan. 49.90 liraymış ! Fiyat aşırı uygunmuş deyip bastım kahkahayı. Bu yönetim varken iğne bile almam sizden dedim. Verdiği cevap: "Keşke anlattırmasaydınız beyefendi"

Bu yağlı surat akrabalarını çağrı merkezine de yerleştirmiş galiba. Bu kadar gerizekalılık olamaz yani.

1 milyon versen takla ata ata İstanbul'a gelecek adamlara 2.75 veriyorlar, ne kadarı kendi ceplerine giriyor kim bilir artık. Bir de utanmadan 50 liraya atkı satıyorlar. Arkadaşlar bu hırsızlar kulübün başından gitmedikçe 5 kuruşunuzu futbola harcamayın derim. Çünkü o 5 kuruşun ne kadarı bu şerefsiz köpeklerin cebine giriyor bilemezsiniz.

Badounun PL olayı fake değil yalnız o durumlar ciddiydi ama oynama izni nedeniyle iptal olmuştu Tsde bu İngilteredeki talipler yüzünden alamamıştı ama bizimkiler paraya acımamış

Gram akil yok bizim türk takimlarinda.

Besiktas 2-3 sene biraz mantikli isler yapti onlar da simdi sacmaliyor ve yola ciktiklari stillerinden taviz veriyorlar salaklar. Bizi ve Feneri zaten konusmaya gerek yok.

Bu insanlar bu kadar beceriksiz olamaz, bunun adı hainliktir.

Olan olmuş artık. Oyuncuya yüklenmenin anlamı yok. İnşallah şu sezon şampiyon oluruz. 70 milyon dolar civarı bir gelir olacak şampiyon olursak. Şampiyonlar ligine direkt katılım bedeli falan çok problem olmaz bu ücretler ama şampiyon olmamız şart artık.

Bak tinerciler hic dert etmiyor bizde olsa "şırıngayla ....den kan alıyor" diye küfür ederdik.
tinercilerin diğer topçularının maaş ortalaması düşük. 2-3 adama yüksek maaş kulübü sarsmaz ama 7-8 topçuya değerinden yüksek maaşları bütçen yerle bir olur

1 sene sonra ffp cezası alınca ama dursun kulübü batırdı diye ağlarız . adam gibi transfer yapmıyacaksa hiç yapmasın transfer yapacaz diye türkiyenin en büyük kulübünü batıracak turşu başlarım transferine. sanki turşunun babasının parası önüne gelene saçıyor beyin yoksunu

Adam bok gibi para harcayip iyi kadro kurup, sampiyon olup tekrar baskan secilmek istiyor, akilli bu beceriksiz dursun.

Peki senin elinden ne geliyor?

1 saattir ayni seyi yazmakla eline ne geciyor?

Sen mi engelleyeceksin? Taraftar mi engelleyecek?

Askin yazmis bide diger kaplari gorunce kalbiniz dayanamayacak.

Bu saatten sonra yemisim maliyetlerini, ben alinan oyunculara ve oynanacak olan oyuna bakarim.

Gomis 16-17 30 mac 20 gol 3 asist bonservis 2.5m

Negredo 16-17 36 mac 9 gol 5 asist bonsrvis 2.5 m

siz olsanız hangi oyuncuyu transfer etmek isterdiniz

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis veya Negredo iyi demiyorum. Ama bu bilgiler yanıltır. Size öyle iki oyuncu ve istatistik çıkarırlar ki kendi kendinizi çürütürsünüz. Farklı parametreler var oyuncular konusunda. Ligleri,oynadığı takım falan filan

Bende diyorum ki Cengiz için o para normal. Adam 2.3'e gitmiş ve gelecek vadediyor. Ki diyelim ki 1'e oynadı ve ya oynamadı tamam. Bu olay Badou'nun 2.7 almasını meşrulaştırır mı ? 27 yaşında kapalı kutu bir transferin maaşını ?
yok meşrulaştırmaz.romada malmış onu diyoz

20633334_1952494421675365_5978434394010943488_n.jpg

Aradaki fark minimum seviyede. Hep ilk 11 oyunculari alindi. Kimsenin battigi falan yok. Su kalan 3 ilk 11 oyuncusunu da alirsak tertemiz bir ilk 11'imiz olacak. Ideal olan gidecek cöplerden de 10-11 milyon euro gibi bir rakamin kasada kalmasidir. Maliyetlerin bir kismini biz ödesek bile 6-7 falan kasada kalir, o parayla da 2 tane oyuncu alinir. 3. oyuncuyu da artik bir sekilde hallederiz. Batma durumu yok maaslardan. Bonservisler yüksek görünebilir ama sen 3 sezon icin ilk 11'ini kuruyorsun ve bu da normaldir.

mesela Umut Bulut'un geçen sene aldığı 1m,Sigthorsson'un aldığı 1m falan da geçen seneki tabelada vardı

Sol açık, Sol bek, stoper, rotasyon için santrafor, yedek kaleci alınırsa takım birşeye benzer. Mevcut sol tarafımızla yürümez gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt