Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim pepe bize o paraya gelseydi ne ecdad bırakırdım yönetim de ne de soy ağacı...

100 yılda gecse bjk bize hicbirzaman rakip olamayacak cünkü her alanda ezik bir camia

ezik insanın psikolojisinide herkes az cok bilir bunlarında baskanıda oyuncusuda taraftarıda böyle

10 15 milyon taraftarı olan takımmı rakip olacakmıs ingilterede tottenham neyse bunlarda onun gibi

Feguli mi lens mi ? Objektif gözle ama
Mental olarak ikisinide idare etmek zor Terim gelirse Feghouli şov yapar tudor kalırsa 3 hafta sonra kadro dışı kalır.. bence feghouli daha iyi transfer ama lensle ikisi alınsa çok sevinirdim

Feghouliiiiiiiiiiiiiii

Selçuk-4m
De Jong-3m
Donk-2m

bunlardan kurtulacaksak Ndiaye de formanın hakkını verirse helal olsun aldığı para durum bu

Yok öyle kuşlara bu sene rahat rahat top koşturmak. Ulan kadro tutmasa yenilsek bile döve döve mağlüp oluruz.

Bence Fatih Terim olayı çok şüpheli. Milli Takımdan ayrılıp Gs'nin başına geçmesi için ve Basının ve Milletin tepkisini çekmemek için ortaya bir Kavga senaryosu atıldı, sonra Lucescu olayları falan. Bana tamamen Senaryo gibi geliyor. Çünkü bizim eski kaleci Kerem ağzından kaçırmıştı Rikerink'in takımdan ayrılacağı zaman Programda Canlı yayında. Seneye Fatih Hoca Galatasarayın başında olucak dedi. Sonra lafı değiştirdi hemen. Şimdide gelişen olaylara bakılırsa durum onu gösteriyor.

Gomis 16-17 30 mac 20 gol 3 asist bonservis 2.5m

Negredo 16-17 36 mac 9 gol 5 asist bonsrvis 2.5 m

siz olsanız hangi oyuncuyu transfer etmek isterdiniz

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cevap zaten aşikâr.
Negredo valencia ya gidince herkes çok umutluydu ama gerçeği görünce bòyle bırakmaya karar verdiler önce mboro şimdi tiner tayfası bir de"tabiki de tiner çekiyorum" demiş.:D

Gomis veya Negredo iyi demiyorum. Ama bu bilgiler yanıltır. Size öyle iki oyuncu ve istatistik çıkarırlar ki kendi kendinizi çürütürsünüz. Farklı parametreler var oyuncular konusunda. Ligleri,oynadığı takım falan filan
Sergen konuyu senin dışında paylaştım daha önce bu konu hakkında nasıl bir görüş belirttin bilmiyorum ben senden bağımsız sordum

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Negredo 4.20 alıyorsa Lens 4.50 kesin alır. Bizde 4 ve yukarı alan kimse varmı? Normalde ben sevmem hesap yapmayı. Hatta nefret ederim ama kıyas yapmak lazım. Ki biz çok oyuncu gönderdik. Beşiktaş hiç yollamamasına rağmen bu paraları veriyor.

Gram akil yok bizim türk takimlarinda.

Besiktas 2-3 sene biraz mantikli isler yapti onlar da simdi sacmaliyor ve yola ciktiklari stillerinden taviz veriyorlar salaklar. Bizi ve Feneri zaten konusmaya gerek yok.

Ne akıllı iş yaptılar. Geçen gün eski yöneticileri; borç olmuş 2 küsur milyar feda meda bahane battık diyor.

[FONT=&quot]Abdül‏ @mauroikadir 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]veee karsinizda dembele transferini veto eden, 3.5 milyon euroluk rodrigues'i youtubeden kesfeden mehmet ozbek'in oglu serhat ozbek
[/FONT]

[FONT=&quot]
DGVg9ViVoAErl91.jpg

DGVg_R7VoAE7NmD.jpg

[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt