Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim geçen seneki Kanser loading takımı izlemek istemiyorum biraz objektif bakın Sneijder 2 senedir top oynamadı , podolski desen öyle Eren rezil durumdaydı.. Ben artık tiki taka futbol görmek istiyorum ortasahana baksana selçuk tolgadan ndiaye fernando ya geçiyosun bence güzel işler yaptı birazcıkda şampiyonluğu düşünün adam almask para harcamasak nerden gelecek şampiyonluk

ASpor duyumcusu herif ne zaman bir Transfer haberi verse, trans geçiyorum ama... Şuna dikkat ettim özellikle. Adam ne zaman şu cümleyi kursa olay doğru çıkıyor ; " Yarım saat önce imzalandı! , 1 saat önce imzalandı! , Yaklaşık 5 dakika önce imzalandı! "

Donk 2m
Cavanda 1.25
Hakan 1.5m
Tarık 1.5
De Jong 3m
Selçuk 4m

yaklaşık 13.5m maliyet eğer bundan kurtulabilirsek ffp için şansımız olur yoksa patates

Devrim Zengi'nin takipçisiyim. Pusuda bekliyorum. Terim gelmez ise çökeceğim tepesine. Adam, Terim gelince gelmez diyenleri göreceğim falan yazmış.

Kardeşim geçen seneki Kanser loading takımı izlemek istemiyorum biraz objektif bakın Sneijder 2 senedir top oynamadı , podolski desen öyle Eren rezil durumdaydı.. Ben artık tiki taka futbol görmek istiyorum ortasahana baksana selçuk tolgadan ndiaye fernando ya geçiyosun bence güzel işler yaptı birazcıkda şampiyonluğu düşünün adam almask para harcamasak nerden gelecek şampiyonluk
Senin istediğin tiki takayı Hollanda ve ispanya ekolünden gelen teknik adamlar oynatır. Çomar hırvat değil

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene Lig çok fena geçicek. Yani artık pekte farkımızın kalmadığını düşünüyorum Avrupayla. En azından Hollanda liginden iyiyiz artık. Çok ciddi Yatırımlar oluyor, çok iyi Transferler var.

Benim sinirim de geçti arkadaşlar. Biraz forumdan uzaklaşın dolaşın iyi geliyor

Feg geldiimi coştur bizi büyük başkan

Duvara karsi konusman daha mantikli olur Adnan. Bosuna ugrusma.

Dursun'u destekleyen bir zat kendisi. Acik acik yapamiyor artik ama kendini belli ediyor hala.
şu ndiaye skandalına sinirliyim bi de hala böyle konuşanları gördükçe dayanamıyorum. eski takımından 500 bin alan bi anadolu topçusuna 3 milyonu ancak bi hain veya komisyoncu verir. gider nasri ribery i alırsın yıllık 4-5 versen yine mantığı olur ama bu işin hiç bi akıl alır yanı yok. mesele verilen paranın miktarı değil bi adama değerinin çok üstünde para vermek almanyada 3 kuruş alan vasat tolgaya 2milyon üzeri para veren de bunlar sonra da gelip şaka gibi aysal batırdı kulübü diyorlar ulan aysal batırdıysa sen daha beterini yaptın bi de tüy diktin üstüne.

Bu Transferleri Tudor değil bence Terim yaptırıyor. Tudor'da beyin olsa, Avrupa maçı haftası Yükleme idmanı yaptırmaz. Tudor gidip kumda oynasın.

Bence şu an dursun ft ile görüşüyo ve transferleri ona göre yapıyolar

Bu kadar para harcanıp güzel kadro kuruyolar ft bu olaya tutulup görevi kabul edecektir

TapaTalK

Feghouli de gelince 40m euro harcamış olacağız başka bonservisli transfer beklemiyorum

PSG'in kanat oyunculari:

Neymar
Draxler
Di Maria
Lucas Moura
Jese
Goncalo Guedes

Su Jese'yi kiralamak lazim, tam firsat transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt