Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben gurur yapacak durumda degilim ki,çok büyük bi suç işledim kıza karşı.

O zaman sikilana kadar pismanligindan motivasyon mu alacaksin

Kolay gelsin rtas, bu devirde insanlar kusup barismamayi matah bir sey saniyorlar. Hele bizim yasimizda.

Senin bu derdine LUCAS MOURA'nin derman olmasi dileklerimle

NDIAYE zaten üst düzey bir adam. Bu hippi tippiler neden adamı eleştiriyorki? Bırakın bu işleri. Fenerle Bjk'nin elinde patlayan Transferlerini yazsam buraya son senelerde... Sayfalar yetmez.

Aşk muhabbeti yapmayın birader. Modlar müdahale etsin pls. Tek aşkı GS olmayanlar out

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sergen kac aydır burda dransfer bekledı söyledı dransferler bitti bırakın sergen askını konussun herkes mutlu olsun rtaş

Para harcamasınlar denmiyor ki. Feghouli Fernando 5 ndiaye nasıl 9 eder la. Böyle beyinsizcee transfer mi yapılır

Bonservisi geç aldığı para biz hırsızız beyler diye bağırıyorlar resmen

doğru bonservisi de çok aldığı para da.ama şahsen bu seneki en iyi transferimizin ndiaye olduğunu düşünüyorum.ama insanlar bence şole düşünüyor herhalde.selçuğu kesecek adam alalım 1m euroya oynasın takımda.pepe yıllık 5 alıcak tv sosyal medya vs de 1 kere parasının konuşulduğunu duydunuzmu ,yada negredo 4.2 alıcak oda konuşulmayacak goreceksiniz ama gs aynı adamları aynı paraya alsaydı hala konuşuluyor olacaktı.ndiayenin parası çok çu çok evet ama bence en ii transferimiz olacak bu sene,inşallah yanıltmaz büyük takim baskısını aşabilirse aldığı ücretinde bir daha hiç konuşulacağını düşünmüyorum şahsen.

Ne kaldi simdi feghouli solbek sol acik stoper..daha 4 transfer lazim su takima hic bonservisi elinde oyuncu almadilar ya da kiralik.gercekten salaklik bu.en azindan clichy bonservissiz alinabilirdi

O zaman sikilana kadar pismanligindan motivasyon mu alacaksin

Kolay gelsin rtas, bu devirde insanlar kusup barismamayi matah bir sey saniyorlar. Hele bizim yasimizda.

Senin bu derdine LUCAS MOURA'nin derman olmasi dileklerimle
dediğin gibi küs kalmıycam,kaybetmiycem onu.sevgiyle kazanıcam yeniden.

534ea4700fff0f2a43c54cf247beee41.jpg

Stoper: Sakho

Sol bek: Baba Rahman

Sol kanat: Nasri, Kono, Markovic, Jese

Kono zor, digerleri kiralik mumkun, takimda dusunulmeyen oyuncular.

2.2 olsa bile bi nebze ses cikarmayacaktik ama 2.75 olmasi resmen hirsizlik baska bisey degil.

Yazık oldu ndiayeye en çok ona oldu asıl bu maliyetlerin altında ezilip gidecek ama hertarafta haykırmamız lazım Galatasarayda hırsız var

badounun malıyetını bızden cok 8taşlılar konusmus ekside icten ice kuduruyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt