Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandonun takma ismi Sisqo olsun Beyler. Fernando Francisco Reges.

Nando Musleradir zaten Fernando Cok uzun Sisqo Yapalim Su adami ne olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ben bu bjklilerden acayip tiksiniyorum. G.Saray taraftari olduğumdan degil ama onlarla ayni spor dalini izlemekten keyif aldığım icin. Futbola bakis acilarini sevdiklerimin beyinleri bitik cidden

Biz şaka maka geçen sene kötüyüz derken bile, Kayseriyi yenseydik liderlik maçına çıkıyorduk diğer hafta sanırım?

O iç saha Kayseri maçı ve Trabzon iç maçı beni en çok üzen maçlardı.Havaya giremedik bir türlü.

İş oradan döndü.

✅Bonservis geliri: 20.6m€

⚠️Bonservis gideri: 37.5m€

✅Gidenlerin maaşı: 15.7m€

⚠️Gelenlerin maaşı: 13.9m€

Kar/zarar durumu: -15.1m€

✅30 bin kombine satışı, ortalama 1500TL desen 11m€ civarında kombine geliri.

Kar/zarar toplamı: -4.1m€ oldu.

Gelen oyuncular kadar giden oyuncular da olacak. Forma satışı, şu, bu. Ölümcül bir fark falan yok ortada ibb-ne basının yazdığı gibi.

@Sco1905

tumblr_oipshv2aub1u56cx2o8_500.gif

Biz eğer planlandığı gibi stoper, sol bek ve sol açık bölgesine yabancı oyuncu alırsak ki öyle yapmamız lazım. Konate veya benzeri bir transfer yapmamız için Carole veya Rodrigues' den birisinin gitmesi gerekiyor. De Jong, Donk ve Cavanda' nın gittiğini varsayıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz şaka maka geçen sene kötüyüz derken bile, Kayseriyi yenseydik liderlik maçına çıkıyorduk diğer hafta sanırım?

O iç saha Kayseri maçı ve Trabzon iç maçı beni en çok üzen maçlardı.Havaya giremedik bir türlü.

İş oradan döndü.

O iki maçta da tribündeydim hocam, sen bi' de benim halimi düşün........

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.5 milyonu 75 taksit ile ödeyenler konusmasin.

Biraz konu disi olacak ama onumuzdeki belcikadan 3 takim elendi.. Brugge-gent- ostende

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Son düzenleme:
Galatasaray taraftarı büyük taraftardır. Öyle Beşiktaşlı taraftarları ciddiye alıp polemiğe girmez herkes önünden yesin.

Evet bu ülke puanı olayında önlere çıkabiliriz, ulan tudor ve dursun şöyle kadro ile avrupada yokuz.. Psv ve Bordeaux
2da elenmiş bu gece ilginç

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt