Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hesabın güzelmiş yunuscum :s ama sagol bilgiler için

Hesap benim değil. Kaldı ki benim olduğunu varsayalım. Adam takipçi derdim yok yazmış. Dileyen takip de etmez demiş. Hadi benim ve bunu yazdım. Ne karım var?
Mantıklı cevap pls.

Yazıları okudum.Eger dogruysa senin sol back mevkiinde kim oynuyorda Coentrao'yu istememis Tudor efendi :(

Carole ve Linnes'in idare edeceğini düşünüyordu çünkü.

ulan yine bizim basın uydurmasıymış.sampdoria colleyi istiyomuş stopere bize diye yazmışlar

Türk medyası : Rakiplerin transfer için ödeyeceği ücretler İngiliz sterlini , bizim ödeyeceğimiz rakamlar Japon yeni cinsinden :)

Aga 555 sayfa olmuş. Tam anlamıyla sevindiren bi transfer gelmedi. Yeni konuya geçelim

Askerden herkese günaydın keşan dan yaziyorum size ndiayenin maliyeti ne lan öyle resmen soygun var 2.750 nedir bildigin yaya toure maaşi vermişiz bu adam 500 bin e oynamiyor muydu hangi akla hizmet 5,5 kat maaş verilir biri bana bunun mantikli aciklamasini yapsin yoksa firar edecegim

Arkadaşlar hatırlayın, zamanında çingene pazarlığı yapcaz diye ne oyuncular kaçırdık burda isyan ettik. Fb elimizden Alperi aldı, Okanı bjk, emreyi fb..... bu şekilde uzarr gider. İsimlerin bazıları patlamış olabilir. Fb basıyodu parayı alıyordu elimizden. Yahu büyük kulübüz biz veririz parasını alırız nokta. Tamam Badu maliyetli olabilir ama şuanki piyasa hakkaten yüksek. Yeter artık oyuncularımıza destek olalım şu kurulan kadroyu şampiyon yapalım hepberaber. Paramız var alıyoruz arkadaş çatlasın patlasın kuşlar. Bu yazıyı dursunu savunmak için yazmıyorum armamızı taşıyacak olan oyuncumuz için yazıyorum.
Ainda.mlet asil maaşa takiyor ki burda ben de ayni yerdeyim sonra ne satabiyoruz ne de elden cikiyor dusuk maasli adami daha cok takip ediyor takimlar. Bugun De jong,Balta,Tarik,Selcuk gibiler gitmiyorsa bu sebepten oturu yoksa kimseden bonservis bile talep edilmiyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gece yatamadım lan. Şerefsizler Ndiaye gibi karıyersiz adama nasıl verdiniz senelik 3 milyon euro? Osmanlıya verilen para tahminimce ingiliz kulüpleri de denk para vermiştir de senelik ücret ne

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Askerden herkese günaydın keşan dan yaziyorum size ndiayenin maliyeti ne lan öyle resmen soygun var 2.750 nedir bildigin yaya toure maaşi vermişiz bu adam 500 bin e oynamiyor muydu hangi akla hizmet 5,5 kat maaş verilir biri bana bunun mantikli aciklamasini yapsin yoksa firar edecegim

mehmet özbek ve osmanlı cephesi cebine komisyon indirdi kardeşim sen sktrer bu işleri akerliğine bak yoksa kafayı sıyırırsın ..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt