Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi bedava vericeğine belhanda alma ndiaye alma 18 imbulaya göm daha mantıklı.

belhanda ve badou'ya verilen 19 milyon euroyla Imbula veya Lemina'yi alip Sneijder'i tutsak bundan 2-3 gomlek ustun kadromuz vardi.

Neymiş belhanda ndiaye alıcağına imbula al 18 e.İmbulayı kaç defa izlediniz Allah aşkına bi oyuncuya 18 verebilcek klüp değiliz.

belhanda ve badou'ya verilen 19 milyon euroyla Imbula veya Lemina'yi alip Sneijder'i tutsak bundan 2-3 gomlek ustun kadromuz vardi.
leminayı hiçbir zaman alamazdık.
ayrıca kaç kere izledik imbula ve leminayı?
bütün juventus maçlarını izlerim ben hiç hatırlayamadım leminayı.
bu 2 adamı toplam 25milyondan aşağıya getiremezdik.
hiç bilmediğimiz lemina ve imbula mı?
yoksa bildiklerimiz belhanda ve ndiaye mi?

Son düzenleme:
Günaydın kardeşlerim, ndiaye tamam artık bizim oyuncumuz tabi ki GALATASARAYımızın her oyuncusu gibi ona da sahip çıkacağız ama osmanlısporda 750 bin alan adama bizim takımda 2 milyon 750 bin euro ucret artı maç başı vesaire neredeyse 3,5 milyon euroyu bulan senelik ücreti var şimdi bu isterse maradona çıksın farketmez GALATASARAYımız bu oyuncumuza 1 milyon euro verse kabul etmeyecek miydi bence edecekti hatta amuda bile kalkardı üzüldüğüm nokta bu oyuncuya verilen para değil bu oyuncunun üzerinden birileri paraları CUKKAlamasıdır. YAZIK gerçekten artık birileri incelesin artık şunları. En önemlisi şu sıralar maaş bütçesini denk edebilmemiz en önemli zamanlar ve daha bizim en az 3 oyuncuya ihtiyacımız var sol bek sol acık ve sag acık hatta yedek klbübesine bile transfer gerek of of neresinden tutsan elinden kalıyor kadro (çok şükür yine iyiye gidiyor) yönetim ve teknik direktorden bahsetmiyorum bile...

Birde alınan takımlara dikkat etmek lazım kazıkların.Trabzon,kasımpaşa,osmanlı.

izliyorum izliyorum birsey goremiyorum bu badou'da, sadece dumduz dengesiz bir sekilde top surusu var videolarda, sutlari da cok rastgele.
Ne gorup de verildi bu kadar para acaba

Yahu alsak sıkinti yapiyosunuz almasak boyle kadro mu kurulur ilk 5 giremeyiz faln filan?
Ya birakin muhasebeyi kadronun tadini cikarin biraz.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence hala durumun ciddiyetini göremiyorsunuz badou transferinin elle tutulur tek yanı yok..zamanında amrabata 8.5 verdik ama adam geldi 1-1.5a paşa paşa oynadı..badou hem 9a geliyor hem de yıllık 2.75 alacak..
Sahaya çıkınca badou kötü oynasın diye bekleyecek değiliz tabi ki en iyi performansını göstermesi için destekleyeceğiz o ksım ayrı

leminayı hiçbir zaman alamazdık.
ayrıca kaç kere izledik imbula ve leminayı?
bütün juventus maçlarını izlerim ben hiç hatırlayamadım leminayı.
bu 2 adamı toplam 25milyondan aşağıya getiremezdik.
hiç bilmediğimiz lemina ve imbula mı?
yoksa bildiklerimiz belhanda ve ndiaye mi?

lemina bir önceki yıl 11 oyuncusuydu ama geçen sezon yedek takldı..ben mesela bir önceki yıldan hatırlıyrum..Kimmiş bu çocuk demiştim bize yedirmeyecekleri belliydi

Hayır eğer olur da tutardıysa 18milyon Euro'dan fazla kazanamayalım diye ayrılış maddesi koydurmuş sanki messi

Ndiaye madem bu kadar para veriyorsun hiç olmazsa performans dayalı olsun
Bu adamın gerçekten hazır pazarı var başka bir mantık kuramadım
Alıp satacağız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence hala durumun ciddiyetini göremiyorsunuz badou transferinin elle tutulur tek yanı yok..zamanında amrabata 8.5 verdik ama adam geldi 1-1.5a paşa paşa oynadı..badou hem 9a geliyor hem de yıllık 2.75 alacak..
Sahaya çıkınca badou kötü oynasın diye bekleyecek değiliz tabi ki en iyi performansını göstermesi için destekleyeceğiz o ksım ayrı
Kadro kemiklendi biraz.Eger bu kadro basari getirirse bundan sonrasi icin en fazla 1 2 transfer yapilir kemik kadroya.Ama o kadar çöp bi kadromuz vardi ki hala adam lazim.O yuzden takilmamak gerek fazla

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi burdan konuşmakla olmuyor ya herkez şöyle olsun böyle olsun diyor yapıldı bekleyelım belki hayırlı olacak herkez yazıyor çiziyor bıkmadınız muhasebeden girdi çıktıdan

Personel maaşlarını ve florya giderlerinide konuşmak için bir topic açın isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt