- 15 Aralık 2011
- 18.629
- 7.344
- 1.513
Sneijderi bedava vericeğine belhanda alma ndiaye alma 18 imbulaya göm daha mantıklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dokoz molyon ndooyo yo nosol vorolor
Dorson ostofo..
Yemlinlen trol dolu taraftar degil muhasebe memuru
leminayı hiçbir zaman alamazdık.belhanda ve badou'ya verilen 19 milyon euroyla Imbula veya Lemina'yi alip Sneijder'i tutsak bundan 2-3 gomlek ustun kadromuz vardi.
Yahu alsak sıkinti yapiyosunuz almasak boyle kadro mu kurulur ilk 5 giremeyiz faln filan?
Ya birakin muhasebeyi kadronun tadini cikarin biraz.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
izliyorum izliyorum birsey goremiyorum bu badou'da, sadece dumduz dengesiz bir sekilde top surusu var videolarda, sutlari da cok rastgele.
Ne gorup de verildi bu kadar para acaba
leminayı hiçbir zaman alamazdık.
ayrıca kaç kere izledik imbula ve leminayı?
bütün juventus maçlarını izlerim ben hiç hatırlayamadım leminayı.
bu 2 adamı toplam 25milyondan aşağıya getiremezdik.
hiç bilmediğimiz lemina ve imbula mı?
yoksa bildiklerimiz belhanda ve ndiaye mi?
Tolga Ciğercinin 2.2 aldığı yerde 2.75 ister tabi
Kadro kemiklendi biraz.Eger bu kadro basari getirirse bundan sonrasi icin en fazla 1 2 transfer yapilir kemik kadroya.Ama o kadar çöp bi kadromuz vardi ki hala adam lazim.O yuzden takilmamak gerek fazlaBence hala durumun ciddiyetini göremiyorsunuz badou transferinin elle tutulur tek yanı yok..zamanında amrabata 8.5 verdik ama adam geldi 1-1.5a paşa paşa oynadı..badou hem 9a geliyor hem de yıllık 2.75 alacak..
Sahaya çıkınca badou kötü oynasın diye bekleyecek değiliz tabi ki en iyi performansını göstermesi için destekleyeceğiz o ksım ayrı
belhanda ve badou'ya verilen 19 milyon euroyla Imbula veya Lemina'yi alip Sneijder'i tutsak bundan 2-3 gomlek ustun kadromuz vardi.