Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye baya pahalı oldu ama piyasa koptu gidiyor
Neymar transferide piyasayı cok etkileyecektir
Bir iki sezonluk bekler bile 50 milyon oldu

Badou : West Ham yıllık 4.75 milyon euro teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 2.75 milyon euro anlaşma yaptığım gün mutluluktan uçuyordum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız su dogru gelen oyuncuların menajerlerde cakal takımda verilen paraları biliyorlar tolga gibi çöpler ne paralar alıyor misal adam ister istemez bunları öne sürüyordur

Kurulan kadroyu Tudor kaldırabilir mi?
En büyük soru işareti bence bu.

Transferler Tudor'un isteği doğrultusunda gerçekleşiyor diyorlar. Peki bu denli kaliteli ve maliyetli bir kadroyu Tudor'a emanet edecekler mi gerçekten sizce?

Ndiaye yi biraz parlatirsak rahatlıkla 15 e satarız

Beşiktaş bu aralar kısa vade transfer yapıyor ama onların yönetimi zorlanmadan iyi oyuncu bulabildiği için transfer konusunda fazla sorun yaşamıyorlar.

Transfer yaparken vizyon ve hedef ortaya koyacak kalibrede bir yönetim yoksa, karşı tarafı sadece para ile ikna edebilir. Yaşanan budur. (alinti)

gunun sozu

Badou : West Ham yıllık 4.75 milyon euro teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 2.75 milyon euro anlaşma yaptığım gün mutluluktan uçuyordum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke westhama gitseymiş

O parayı verdikten sonra 10 tane ndiaye bulursun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ampul her takimin macina gider tepki almaz, ama bizim sahamiza geldiginde tepki her daim almistir.
IYIKI GALATASARAYLIYIM , bazi degerler herseyden once gelir. sampiyonluk oncesinde bile gelir. siyaset almis basini gidiyor sporda

adamlar ben yaptim hastalgina girmis, okadar ilgi istiyorlarki ve okadar insanlarin onlar icin diz kirmasina hasta ki insan gorduklerine gormemezden geliyor. Turkiyede tek gururlu takim biziz bu ayrintiyida unutmayalim. nelerle mucadele ettigimizi ve bu sezon yine ampulculer bizim sampiyon olmamamiz icin calisacak. hatirlayin adam sahamiza gelidi tepki aldi ve ligi 8. bitirdik

Ndiayenin vereceği katkıya bakalım hepinizi mor edebilir o yüzden yorum yaparken keskin olmayalım kadro çok iyi gerçekten geçen seneki ortasahadan kurtulduk oh be

Abi burdan konuşmakla olmuyor ya herkez şöyle olsun böyle olsun diyor yapıldı bekleyelım belki hayırlı olacak herkez yazıyor çiziyor bıkmadınız muhasebeden girdi çıktıdan

Personel maaşlarını ve florya giderlerinide konuşmak için bir topic açın isterseniz

Bu mantıkla teknik taktik de konuşulmasın

Tudor zaten analiz edip uygun gördüğü hamleyi yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DGXgoHyXcAAXQKy.jpg:large

Volkan (@Baltali_Ilah_05) on Twitter

bu ampul her takimin macina gider tepki almaz, ama bizim sahamiza geldiginde tepki her daim almistir.
IYIKI GALATASARAYLIYIM , bazi degerler herseyden once gelir. sampiyonluk oncesinde bile gelir. siyaset almis basini gidiyor sporda

adamlar ben yaptim hastalgina girmis, okadar ilgi istiyorlarki ve okadar insanlarin onlar icin diz kirmasina hasta ki insan gorduklerine gormemezden geliyor. Turkiyede tek gururlu takim biziz bu ayrintiyida unutmayalim. nelerle mucadele ettigimizi ve bu sezon yine ampulculer bizim sampiyon olmamamiz icin calisacak. hatirlayin adam sahamiza gelidi tepki aldi ve ligi 8. bitirdik

Rezil etme bizi. Bok gibi oynadık 8. Olduk bukadar basit

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bu kadroyla bukadar olurdu ancak, 20 puanimiz calindi bunlarda az buz degil. kargalar cokmu iyi oynadi o q7 cingenesi kac mactir kirmizi kart gormedi
asil sen bu dusunceyle bizi rezil ediyorsun

Rezil etme bizi. Bok gibi oynadık 8. Olduk bukadar basit

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Galatasaray batti bitti bis transferlerle diyenlere gülüyorum sadece,tabiki mesela ndiyaye ücreti inanilir gibi degil ama su fbjk medyasinin gazina gelmeyin,ayni medya iki ay öncesine kadar,Galatasaray yeni takim kurmali ama onlarda para ne gezer diyordu,bunu tebessümle alayci bir sekilde diyorlardi,simdi takim yenilenince kudurdular
Feghouli gelince bonserviste asagi yukari eksi 20 yazacak,bu isin kombinesi locasi ürün satislari vs. var,üstelik daha gidecek oyuncular var,Fb ve bjk o yasli takimlarini ilerde nasil degistirecek merak ediyorum,biz omurgayi kurduk,önümüzdeki yillarda ileriye dönük yaririmlar haric fazla transfere gerek kalmayacak,öyle büyük eksilere meksilere girmeden takimi degistiren özbek Brothersleri tebrik ederim

Transferler Tudor'un isteği doğrultusunda gerçekleşiyor diyorlar. Peki bu denli kaliteli ve maliyetli bir kadroyu Tudor'a emanet edecekler mi gerçekten sizce?

en azından sağlam topcular aldırıp gereksizleri yolluyor. takım kurma konusunda basarılı bir hoca. tabi adam yönetimini bilemiyorum ama igor u sevdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt