Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi burdan konuşmakla olmuyor ya herkez şöyle olsun böyle olsun diyor yapıldı bekleyelım belki hayırlı olacak herkez yazıyor çiziyor bıkmadınız muhasebeden girdi çıktıdan

Personel maaşlarını ve florya giderlerinide konuşmak için bir topic açın isterseniz
Personel maaşlarını ve florya giderlerini konusmak icin ayri bir topic acilabilir tabi ama transfer maliyetlerini degerlendirmek icin en uygun topic burasi.

Hayır bankadayım sinirden elim ayağım tutmuyor kim ula Ndiaye kim kim? Kimde oynuyor Osmanlı! Belhandanın maliyetine laf ettik adam aynı maliyetle geliyor birisi Nice ile şampiyon oldu moltide 2 sene şampiyon oldu! Bu kimmmm aynı maliyete geliyor! Dünya da oyuncu mu bitti? Bu maliyete gelmesine okey diyorsa Tudor da gitsin! Terim i Amrabatları bize kitlenecek diye istemiyordum madem bu kazıkları yicez Terim öptürsün en azından liderliği tartışılmaz karaktersizin önde gideni de olsa!

Günaydın renktaşlar dün çok kötü bir rüya gördüm. Badou'ya 9 milyon euro bonservis ve yıllık 2.7 milyon euro ödüyorduk

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 milyon euro = dursun özbeğin ankarada açmayı düşündüğü otelin belediyeye ruhsat ve harçları başka açıklması yok

bonservis hic umrumda degil ama gercekten bu 2.75 olayi resmen heves kirdi . maksimum tolga ile ayni alir diyordum .

Ndiaye madem bu kadar para veriyorsun hiç olmazsa performans dayalı olsun
Bu adamın gerçekten hazır pazarı var başka bir mantık kuramadım
Alıp satacağız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahaya cıksın artık ne dielim. umarım üst seviye bir futbol oynarda maliyetini cıkartır deriz.

Günün Programı :

Saat 12 yönetim kurulu toplantısı " Tudor ile Tamam mı devam mı karar verilecek , Fatih Terim'e resmi teklif götürülü götürülmeyeceği kararlaştırılacak"

Öğleden sonra yada akşama doğru sırasıyla Fernando ve N'diaye , yetişirse Feghouli KAP bildirimi.

Akşam üstü eğer yönetim izin verirse ve olumlu gelişme olursa sürpriz transfer hakkında basına demeç yada duyum bildirimi.

Bugünkü toplantı kesin mi teyit etmeye çalışıyoruz GSC Yönetimi desteğiyle, toplantı olursa kritik kararlar alınacak.Başkanın etrafındaki adamların aksine FT'yi getirmeye çalışan yöneticiler eğer FT için adım atılmazsa sırasıyla istifa edebilir.Tabii transferlerin ard arda gelmesi olumlu bir hava yaratıp herkesi frenleyebilir de..Bugün çok kritik birgün.Umarım Cuma'ya bırakmazlar.

Dün sabah yazmıştım hatta saat 17:00'e KAP gerisayım vermiştim, yanılmadık çok şükür.
Tahmin ettiğim gibi Ndiaye maliyeti muazzam çıktı ve tepki aldı.

Fazla uzatmadan bugünün programına geçiyorum:

Bugün de basına bildirilmeyen kısa bir toplantı yapılacak.Toplantı ana maddesi Fatih Terim.Başkan Özbek Tudor'un halen devam etmesi konusunda ısrarcı ama köşeye sıkışmış durumda.Bir yandan siyasilerden gelen Terim ile konuşulmayacak uyarısı bir yandan camiadan gelen Terim baskısı ve dün olan Lucescu rezaleti , başkanı oldukça güç bir konumda bıraktı.

Terim ile görüşmek için ön ayak olmak isteyen birçok yönetici ve yönetim dışından adam halihazır bekliyor.Henüz Dursun Özbek Terim ile konuşmuş değil , basına yansımasını istemiyor.Terim şu an Bodrum'da ve başkan ayağına gitmek istemiyor.Haftasonu bir ekip Bodrum'a gidecek ve görüşmeler olumlu giderse Terim'in Pazartesi duyurulması planlanıyor.Başkan Hertha maçını bir izleyelim takımı ve Tudor'u son bir kez görelim diyerek şimdilik adım atılmasına izin vermiyor.Bugünkü toplantıda olası kötü futbolda nasıl hareket edileceği planlanacak.

Bugün feghouli geliyor, akşama yada akşamüstü inmesi planlanıyor.KAP bildirimi eğer gecikme olmazsa saat 16:00'ya kadar yapılacak.

Cenk Ergün'e şimdilik demeç verme ne olacağımız belli değil uyarısı yapıldı.Feghouli ile beraber transfer programı ve diğer atılacak adımlarla ilgili bir açıklama yapması bekliyor.Olası teknik adam değişikliği nedeniyle diğer transferler askıya alındı.Denayer için Man City'nin kararı bekleniyor , oyuncu gelmeye hazır.

Planlanan diğer transfer mevkileri sol bek, stoper ve sol kanat.Yedek bir forvet için de minör girişimler mevcut.

Bugün saat 14:00 'ten sonra yine hareketli bir Gündem ile karşılaşacağız gibi görünüyor.

maliyete ok desek bile bize kesinlikle gercek bir 8 numara lazimdi selcuk'un eski hali gibi, emre b gibi, pasor ve zeki bir adam lazimdi, kos kos futbolcusu Galatasaray'in beyni olamaz.

Günaydın beyler.

Taraftarın beklediği gelişmeler;

-Feghouli Kap / İstanbul'a gelişi.
-Süpriz sol kanat ile ilgili ciddi girişim haberleri
-Fatih Terim ile görüşme gerçekleşmesi
-Sol bek / Stoper girişimleri
-Kapanış.

Fernando maliyetine Ndiaye geliyor şaka gibiiiii Kabus gibi! Siz kimsiniz Galatasaray ın mal varlığını peşkeş çektiriyorsun! Dursun Ndiayenin maliyetini şirketinden karşıla biz senden yıllık 1 milyon Euro ile kiralayalım yıllık sonra 18 e mi satıyorum kaça Satıyorsun sana kalsın karı! Lanet adam şerefsiz adam hassiyetsiz onursuz adam! 3 tane de alt yapı oyuncusu üstüne! KARAKTERSİZZZ bağlayın beni tutamıcam kendimi

Yok mu Twitter da dursun istifa hastagı falan hergün 50 kere paylaşıcam birbirimizi yemeyelim artık dursunu ve genel kurulu yiyelim

E
Ya West ham gerçekten 8 ml verdi
Bizde oyuncuyu para ile bağlayıp işi bitirdik
Sonrada 3 oyuncu yerinede 1.500 verdik
Bunu en iyi niyetle düşünüyorum anca bu çıkıyor
Kim Galatasaray 'ın paralarını yiyor en sevdiklerinden çıksın

Bu paralara her oyuncu gelir başarı yok ortada

Demekki lensi istesek bir çırpıda alırdık
Asıl konu benim için harcanan para değil bu adamlar ne verecek
Tazı gibi koşmaktan başka birşey bilmeyen adama 20 milyon bağladık

1613835_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt