- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
YouTubebattı balık yan gider nani, denayer ve sol bek de gelsin titanic kemancıları gibi batalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTubebattı balık yan gider nani, denayer ve sol bek de gelsin titanic kemancıları gibi batalım
Personel maaşlarını ve florya giderlerini konusmak icin ayri bir topic acilabilir tabi ama transfer maliyetlerini degerlendirmek icin en uygun topic burasi.Abi burdan konuşmakla olmuyor ya herkez şöyle olsun böyle olsun diyor yapıldı bekleyelım belki hayırlı olacak herkez yazıyor çiziyor bıkmadınız muhasebeden girdi çıktıdan
Personel maaşlarını ve florya giderlerinide konuşmak için bir topic açın isterseniz
Dokoz molyon ndooyo yo nosol vorolor
Dorson ostofo..
Yemlinlen trol dolu taraftar degil muhasebe memuru
Ndiaye madem bu kadar para veriyorsun hiç olmazsa performans dayalı olsun
Bu adamın gerçekten hazır pazarı var başka bir mantık kuramadım
Alıp satacağız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Programı :
Saat 12 yönetim kurulu toplantısı " Tudor ile Tamam mı devam mı karar verilecek , Fatih Terim'e resmi teklif götürülü götürülmeyeceği kararlaştırılacak"
Öğleden sonra yada akşama doğru sırasıyla Fernando ve N'diaye , yetişirse Feghouli KAP bildirimi.
Akşam üstü eğer yönetim izin verirse ve olumlu gelişme olursa sürpriz transfer hakkında basına demeç yada duyum bildirimi.
Bugünkü toplantı kesin mi teyit etmeye çalışıyoruz GSC Yönetimi desteğiyle, toplantı olursa kritik kararlar alınacak.Başkanın etrafındaki adamların aksine FT'yi getirmeye çalışan yöneticiler eğer FT için adım atılmazsa sırasıyla istifa edebilir.Tabii transferlerin ard arda gelmesi olumlu bir hava yaratıp herkesi frenleyebilir de..Bugün çok kritik birgün.Umarım Cuma'ya bırakmazlar.
Rüya değil kabus o kabus uyan delirmedenGünaydın renktaşlar dün çok kötü bir rüya gördüm. Badou'ya 9 milyon euro bonservis ve yıllık 2.7 milyon euro ödüyorduk
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi