Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok mu zordu Haziran'da Lucescu'yu getirip söyle bir kadro kurmak?

-----------------Gomis----------------------

Bruma---------Sneijder-----------Feghouli

-----------Fernando---Imbula--------------

Costa------Llorente---Maicon----Mariano

-----------------Muslera------------------

Bruma'nin maasini 3 milyon € yapip takimin basina Lucescu'yu getirsen kalirdi.
Sneijder'in yillik alacagini 3 milyon € yapip 2+1 kontrat yapsan maas yükün hafiflerdi.
Belhanda+Ndiaye'ye 18 milyon € vermek yerine, max. 15 milyon €'ya Imbula'yi alabilirdin.
Llorente 6 milyon €'ya Sociedad'a gitti.

Su kadro 2 sene lige ambargo koyardi.

umarim sol bek bakiliyordur sol aciktan ziyade, carole yada linnes'i gorecegime garry'yi gormeyi 1000 kere tercih ederim.
sezon geneli kotu olunca detay olarak kaliyor ama bek hatasindan o kadar cok gol yedik ki

Denayer'in arkadan depar atıp forvetlere yetişmesi en beğendiğim özelliğiydi...eldeki stoperlerin eksik yanı hız....bu yüzden iş ypabilir yine de solak bir stoper tercih ederdm

Dostlar en kalabalik baslik diye burada yaziyorum bilinsin , cogunuz biliyorsunuzdur belki ama

Maclara artik sadece akilli telefonla girebiliyorsunuz , passo nun uygulamasi var app store da , bunun icinde maca gir diye bir bolum var , tikladiginizda QR kodlari uretiyor ve o turnikeye okutularak giriliyor

Bu bilgiyi bilmeyen cogu kisi hala "gunluk kart" pesinde kosuyor veya passoligim gelmez bunca surede diyerek bilet almiyor

Dun fb macina giriste uygulamali denedim ,calisiyor , plus iphone vb telefonlarda landscape modunda okutmak gerekiyor fakat fazla buyuk kactigi icin ekran goruntusu alip parmakla kuculttugunuzde uyumlu sekilde okuyor

Bilginize

simdi sabah sabah acili adana güzel giderdi

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Dostlar en kalabalik baslik diye burada yaziyorum bilinsin , cogunuz biliyorsunuzdur belki ama

Maclara artik sadece akilli telefonla girebiliyorsunuz , passo nun uygulamasi var app store da , bunun icinde maca gir diye bir bolum var , tikladiginizda QR kodlari uretiyor ve o turnikeye okutularak giriliyor

Bu bilgiyi bilmeyen cogu kisi hala "gunluk kart" pesinde kosuyor veya passoligim gelmez bunca surede diyerek bilet almiyor

Dun fb macina giriste uygulamali denedim ,calisiyor , plus iphone vb telefonlarda landscape modunda okutmak gerekiyor fakat fazla buyuk kactigi icin ekran goruntusu alip parmakla kuculttugunuzde uyumlu sekilde okuyor

Bilginize

F5 maçında ne işin var eeeeey Sn. Bilgin?

Bilginize

Fenerli olduğunu ilan etmiş Sinan Bey

YouTube

cok bilgilendirici bir video

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Badou transferindeki tepkinizi disari vurmayin beyler

bunlar transferlerden vaz gecerse yogun tepki var diye erkenden kapatiriz sezonu

şu harcanan paralara bakarsak stopere max. denayer kiralanır..ben denayerin en ufak katkısı olacağını sanmıyorum denayeri alacağımıza cacares veya badstuberi alalım..sakatlık problemi olan futbolcular ama 1+1 yıllık gibi bir teklif sunabilirz..Tutarsa efsane olur tutmazsa da salarız sene sonu..denayerle uğraşacağımıza şu kumarı oynamal daha mantıklı

Badou transferindeki tepkinizi disari vurmayin beyler

bunlar transferlerden vaz gecerse yogun tepki var diye erkenden kapatiriz sezonu

Yok öyle yağma kimin parasını nereye harcıyorlar transfer yapılacak die 3 4 milyonluk adama 9milyon Euro verilmeZ. 800 min euro'luk adama 2milyon 700 verilmeZ % 350 maaş zammı nedir ya? Hangi hakla ? 1500 verseler gelmeyecek sanki !

Şu ana kadar 5 transfer resmen açıklandı. 5 transfer içinde maliyeti beni üzen sadece badu oldu. Akıl alır gibi değil. Gomise laf atıldı negredo aynı kontrata geliyor ıkisi de birbirine yakın kalite adamlar. Belhanda bonservisi eleştiri aldı iyi kötü bu adam hep göz önünde olmuş büyük liglerde oynamış. Mariano ve Maicon bence maliyetleri eleştirilemez daha önceki verilen bonservisleri ortada. Fernando 5-6 bonservis de olursa gayet iyi. Feghouli de muhtemelen yıllık ücreti fazla olacak ama ligin en iyi oyuncusu olma potansiyeli var. Badu da yıllık ücret ve bonservis de en az 4-5 milyon euro fazla ödeme var, çok yazık. Fransa liginden oyuncu alırdık bu paraya

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunu da ekleyelim Uefa cezası almaz isek seneye gelecek yönetim ve hoca çok şanslı olacaktır. Oldukça sağlam bir kadro devralacaklar. 1-2 rötuş yaparlar sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt