- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
abart abartt burda yorumları kaale alan da kabahat çöp dedi rahmana şaka gibisinBaba Rahman kiralık gelecekse gelsin de çok bi şey beklemeyin baya çöp topçu.Carole'nin 1 tık üstü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abart abartt burda yorumları kaale alan da kabahat çöp dedi rahmana şaka gibisinBaba Rahman kiralık gelecekse gelsin de çok bi şey beklemeyin baya çöp topçu.Carole'nin 1 tık üstü
çöp topçu chelseaye gitmez birader.. chelsea almaz boş yapma
Fatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Çalıştırdığı takıma iyi ve göze hoş gelen futbol oynattığı en son ne zamandı? Hangi maç ve hangi seneydi? Milli takım da dahil.
büyük ihtimal izlememiştir.abart abartt burda yorumları kaale alan da kabahat çöp dedi rahmana şaka gibisin
Fatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Çalıştırdığı takıma iyi ve göze hoş gelen futbol oynattığı en son ne zamandı? Hangi maç ve hangi seneydi? Milli takım da dahil.
Ft yi 87 farklı sebeple falan elestirdim de bence buradan elestirmek yersiz. Sacma ve kaotik de olsa zevkli maclar geciyor bence tabiiFatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
İlk geldiği sezon ve sonra ki sezon gayet iyi oynuyodukFatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
PojahajjwjdhjsjshsbsjsjdjejdxFatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Negredo: Bu sezon en az 35 gol atarım, üstünü bilemem.
Negredo, 35 gol atacağını yazan kağıdın altına imzasını attı.
![]()
sezon sonu faydali olur
Sneijder maça çıkmadı bize geldiğinde melo bidondu bu çocukta potansiyel var çöp demek farklı bir seviye gerçekten carole gibi 2.ligden gelse tamam dicem deChelsea potansiyeli var diye aldı son 2 senede oynadığı maçları izleseniz bana hakverirdiniz.Augsburg'da 1 sene iyi oynadı ondan sonrası tırt
34 yasindaki adama 4 milyon euro para ver.. Extralarla 6 milyon euro'yu bulsun Fiko'nun g*tünü yalaya yalaya bitiremeyin. Ama G.Saray 26 yaşındaki Ndiaye 1 milyon fazla veriyor diye bir taraflarınızı yırtın. Şerefsiz basın...
zamanında en çok kızanlardanım ama şu anda gelmesi çok önemli ayrıca takım mükemmele yakın oynuyodu en azından o hırsı hissdebiliyodum feghouli- amrabat drogba-gomis melo- fernando bazı şeyler de çok benziyoBoşu boşuna terim düşmanlığı yapmayın
Adam her anlamda Galatasaray'ı ayağa kaldıracak
Düşmanlığınızı bi kenara bırakın
TapaTalK
Salak burayi Katar veya Cin sandi,iki ay sonraki aciklama ,yav Tr ligi cok sert bir ligmis,cok fena defans sey ediyorlar bla bla blaNegredo: Bu sezon en az 35 gol atarım, üstünü bilemem.
Negredo, 35 gol atacağını yazan kağıdın altına imzasını attı.
![]()
sezon sonu faydali olur
Boşu boşuna terim düşmanlığı yapmayın
Adam her anlamda Galatasaray'ı ayağa kaldıracak
Düşmanlığınızı bi kenara bırakın
TapaTalK