Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Çalıştırdığı takıma iyi ve göze hoş gelen futbol oynattığı en son ne zamandı? Hangi maç ve hangi seneydi? Milli takım da dahil.

Şaka mı bu? 2011-12 sezonunda mağarada mıydın?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Fatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Çalıştırdığı takıma iyi ve göze hoş gelen futbol oynattığı en son ne zamandı? Hangi maç ve hangi seneydi? Milli takım da dahil.

bab316a45542380f88391429f20034f0.png

lol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

34 yasindaki adama 4 milyon euro para ver.. Extralarla 6 milyon euro'yu bulsun Fiko'nun g*tünü yalaya yalaya bitiremeyin. Ama G.Saray 26 yaşındaki Ndiaye 1 milyon fazla veriyor diye bir taraflarınızı yırtın. Şerefsiz basın...

Ft yi 87 farklı sebeple falan elestirdim de bence buradan elestirmek yersiz. Sacma ve kaotik de olsa zevkli maclar geciyor bence tabii

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk geldiği sezon ve sonra ki sezon gayet iyi oynuyoduk

Kulübü toparlayıp ayakta tutması da cabası

TapaTalK

Pojahajjwjdhjsjshsbsjsjdjejdx

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Boşu boşuna terim düşmanlığı yapmayın
Adam her anlamda Galatasaray'ı ayağa kaldıracak
Düşmanlığınızı bi kenara bırakın

TapaTalK

Chelsea potansiyeli var diye aldı son 2 senede oynadığı maçları izleseniz bana hakverirdiniz.Augsburg'da 1 sene iyi oynadı ondan sonrası tırt
Sneijder maça çıkmadı bize geldiğinde melo bidondu bu çocukta potansiyel var çöp demek farklı bir seviye gerçekten carole gibi 2.ligden gelse tamam dicem de

34 yasindaki adama 4 milyon euro para ver.. Extralarla 6 milyon euro'yu bulsun Fiko'nun g*tünü yalaya yalaya bitiremeyin. Ama G.Saray 26 yaşındaki Ndiaye 1 milyon fazla veriyor diye bir taraflarınızı yırtın. Şerefsiz basın...

tamam'da sunu düsün : Negredo'nun ne yaptigi ortada. Valencia'dan geliyor, Milli oyuncu vb. Üstelik adam Valencia'da ne aldi ve Türkiye'ye nasil getirebilirsin.

Ndiaye ise zaten yillik 350k mi ne alan bi oyuncu + Türkiye liginde oynuyor zaten.

TapaTalK
zamanında en çok kızanlardanım ama şu anda gelmesi çok önemli ayrıca takım mükemmele yakın oynuyodu en azından o hırsı hissdebiliyodum feghouli- amrabat drogba-gomis melo- fernando bazı şeyler de çok benziyo :D

Son düzenleme:
------------------ Muslera ---------------
Mariano - Maicon - Denayer - Baba
--------- Fernando - Badou ---------
Feghouli ------ Belhanda ------ Nasri
------------------ Gomis ------------------

TapaTalK

Sanki teknik direktörümüz José Mourinho başkanımız Karl-Heinz Rummenigge de Fatim Terim'e burun kıvırıyorlar.Bunlara valla tudorla dursun müstehak kanser olmak istiyor adamlar resmen.

Terime laf ettik falan ama bunu 10.kez yeniliyorum 0-0 giden maçta 80den sonra neyin kafasını yaşayıp orta sahayı boşaltan bir hoca varken tukurdugumu yalar terimi dillerim yani. Adam bam bam bam da olsa futbol bilinci icinde, backgroundu balon olan sahte kabadayı kondisyoner var hoca diye.
-Korkak
-Gecimsiz
-Genclere şans vermekten aciz
-Taktik bilmeyen
-Oyunu okuyamayan
Bir herif var

Son düzenleme:
İçip içip girmeyin şu foruma Allah aşkına. Cuma cuma hem de..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

fatih terim psikolojik üstünlük demektir işte o yüzden istiyor taraftar yoksa cok taktik teknik gibi konular yüzünden degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt