Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca ndiaye 27 yaşında genç bir oyuncu değil.Sende bu yıl maksimum performans verip 10 gol 10 asist yaptı diyelim.Seneyede şampiyonlar liginde fırtına gibi esti diyelim adam 29 yaşına gelecek kim alır onu o saatten sonra.

o nu hep unutuyorum, unutmak istiyorum... Nedense benim aklima 24-25 yasinda gibi kalmis

Gomislede sorun yaşadığını söylüyor bazı gazeteciler.Lig başladıktan 2 hafta sonra gomiside kadro dışı bırakmasında.
İddia ediyorum gomis dışında feghouli gelince o da kadro dışı kalır bu herifle adam nefretlik bir adam özelliği yok geçen sene riki kalsaydı yine 4.olurduk saçmalık bu herifle sezona başlamak avrupada ölümüz bile yeterdi ama bu adam bizi amatör küme takımı yaptı

e adam en son ne zaman öyle bir maç oldu diye sormuş 4 öncesinden yakın bir tarihte oynanan maç söyleyememişsiniz

cemin kastettiği de bu zaten, o zamanlar selçuk da esiyordu

Gomislede sorun yaşadığını söylüyor bazı gazeteciler.Lig başladıktan 2 hafta sonra gomiside kadro dışı bırakmasında.
Artık öyle bir lüksü yok. %100 oyuncu bile suçlu olsa o süreci idare etmeyi öğrenecek burası askeriye değil her anlaşamadığın adamı kadro dışı bırakın bu bir çözüm değil senin beceriksiz olduğunu gösterir.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenere Arena'da 3 tane caktigimiz mac, Real Madrid'e karsi Arena'da tribünlerin "Bes! Bes! Bes!" diye bagirdigi mac, CL post-grup asamasinda deplasmandaki Schalke maci, yine Arena'da Play Off sacmaliginda 90 dakika tek kale oynayip 1-0 yenildigimiz fener mac ilk aklima gelenler.
1-2 idi o fener maçı :)

Bu hücum hattıyla alınacak iyi bir sol açık ile de Gomis'in 25 golden aşağı atmaması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere Arena'da 3 tane caktigimiz mac, Real Madrid'e karsi Arena'da tribünlerin "Bes! Bes! Bes!" diye bagirdigi mac, CL post-grup asamasinda deplasmandaki Schalke maci, yine Arena'da Play Off sacmaliginda 90 dakika tek kale oynayip 1-0 yenildigimiz fener mac ilk aklima gelenler.
Terimden nefret ederim ama
Taktik anlamda en iyi iş çıkardığı maç
Manu deplasmanıdır

Denayer:Citydeki maaşının tamamı+(7 Mio € opsiyon)
Rahman:1 M € Kira Ücreti
Nasri:5 M € Bonservis
Buda güzel olur

Şaka mı bu? 2011-12 sezonunda mağarada mıydın?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.

Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.

Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..

Bir insan kendine 6 lig şampiyonluğu, 2 Avrupa Kupası ve bilmem kaç Türkiye Kupası kazandırmış bir adamdan nasıl nefret eder onu anlamıyorum. Benim inanılmaz soğuduğum ve uzaklaştığım zamanlar oldu ama hiçbir zaman nefret etmedim

Artık öyle bir lüksü yok. %100 oyuncu bile suçlu olsa o süreci idare etmeyi öğrenecek burası askeriye değil her anlaşamadığın adamı kadro dışı bırakın bu bir çözüm değil senin beceriksiz olduğunu gösterir.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke dediğin gibi olsa ama ben Tudorun gerçekten Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum gırgır olsun diye değil yaptığı hareketler normal değil.Son iki hazırlık maçını basına ve taraftara kapalı yaptırması,basına açık antrenman diye kulübün duyuru yapmasına rağmen basının 200 metre ilerisinde antrenman yaptırması,Semih ayrılırken yaşanan fotoğraf çektirme krizi normal ruh halinde olan bir insanın yapacağı işler değil.

Fatih Terim'i isteyenlere sormak istiyorum. Gerçekten soruyorum yani, bilmediğim ya da hatırlayamadığım için.
Çalıştırdığı takıma iyi ve göze hoş gelen futbol oynattığı en son ne zamandı? Hangi maç ve hangi seneydi? Milli takım da dahil.

Hocanın kenarda olduğu bir maçı açıp izlemen yeterli olacaktır. Öğrenmen zor değil. 6-0 yenildiğimiz maç dahil..

Şampiyon olursak kutlamalara dev tiner maketi getirip yakalım

Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.

Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.

Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..
Yav bırak bu işleri
5 yı milli takımda zaten adam
Bizim kulübe öyle futbol oynatan teknik direktör yok ne zamandır

Git ft düşmanlığını bırak öyle gel

TapaTalK

Ben Fatih terim hocamı o kadar çok severimki twitterda takip ettiğim ve mensubu olduğum partinin milletvekilleri hocama milli takım olayından sonra sabah akşam sallayınca takipten çıktım.Bizde vefa semt ismi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt