Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.
Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.
Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..