Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer:Citydeki maaşının tamamı+(7 Mio € opsiyon)
Rahman:1 M € Kira Ücreti
Nasri:5 M € Bonservis
Buda güzel olur

Yahu belhanda falan varken nasri olmaz. Nasri kanat falan oynayamaz.Oynasada katkısı az olur.
bizim lige başaılı olacak kaanat güçlü olacak hızlı olacak. Bir kanatta feg varsa diğer kanatta bu özelliklerde adam olmalıdır.

nasri falan gelirse elimizde patlar.

bu arada bu kadro Fatih terime yakışır.efsane kadro hariç Hiç bu kadar kaliteli kadroyla çalışmamışdı.Tabiki sol bek sol açık stoper alınmış olarak varsayıyorum.

Son düzenleme:
Gomis: "Türkiye'de büyük takımsanız ve işler kötüye gidiyorsa baskı daha da artar. Galatasaray'ın 2 senedir ligi bitirdiği yer ortada."

Bafetimbi Gomis: Bana az top geldiği görüşüne katılıyorum. Transfer dönemi devam ediyor. Daha kaliteli oyuncular da aramıza katılacaktır

:star:

Şu ana kadar oynadığı takım;
Tolga - Selçuk
Sinan - Belhanda - Yasin/Rodri
Gomis

Bundan sonra inşallah;

Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodri?
Gomis​

Napoliden aldığımız hangi adam çöp çıktıda Strinic çöp çıkacak

galatasaray-in-yeni-yildizlari-pandev-ve-6437172_5889_m.jpg

Yahu belhanda falan varken nasri olmaz. Nasri kanat falan oynayamaz.Oynasada katkısı az olur.
bizim lige başaılı olacak kaanat güçlü olacak hızlı olacak. Bir kanatta feg varsa diğer kanatta bu özelliklerde adam olmalıdır.

nasri falan gelirse elimizde patlar.

Kadife bilek şart,Nasri bir sihirbaz

Gomis: "Böylesine büyük bir takımda goller attığım zaman göreceğim sevginin tarifi olmayacak. Şimdiden bile büyük sevgi var."

Gomis'in konusmalarini begendim

Kisaca takimdaki kalite seviyesi yerlerde diyor

DGYwCJiXkAAn10q.jpg:large

-Şampiyon olursanız saçını keser misin?

Gomis: "Olursak ve gol rekorumu kırarsam seninle yemeğe çıkalım ve orada karar verelim buna."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt