Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Ndiaye Gomisin daha fazla gol atmasını sağlar

Kaliteli kanat oyuncular da alırsak bu sezon 20den aşağı atmaz bence

BJK'nin 2011-12 kadrosu kagit üzerinde bizimkinden iyiydi. Guti, Simao, Fernandes, Quaresma, Almeida, Ernst vardi kadrolarinda. Fenerli futbolcular da sözümona sike yapmadiklarini ispatlamak icin hayatlarinin futbolunu oynadilar. Bizim Eboue, Melo ve Muslera disinda kalburüstü yabancimiz yoktu. Elmander ve Ujfa'ya millet vasat gözüyle bakiyordu, Baros da formsuzlugun dibindeydi. Engin Baytar'la, Necati'yle, Semih'le o futbolu oynatmak her babayigidin harci degildir.

"Fatih Terim'le tekrar tekrar yasayin" dedigin seylere bakiyorum, 4'ü üst üste olmak üzere ve 8 (4 + 1,5 +2,5) sezonda 6 sampiyonluk, 1 UEFA kupasi, CL'de 1 kez son 8'e, 2 kez de son 16'ya kalma (ki bunlardan birinde biz ve Juventus grubu 8 puanla bitirdik ama averajla Juve 1. biz 2. olduk. O zamanlar "en iyi 2.ler" kurali vardi ve cikamadik. O gruptaki son macimizda Atletic Bilbao deplasmaninda Fatih Akeyl'in malligiyla 1-0 kaybettik, o mac berabere bitseydi Juventus'un oldugu grubu lider tamamlayip gruptan cikacaktik. Atletic Bilbao'yu ASY'de Hagi'nin golüyle 1-0 yendigimiz maci stadda seyretmistim), Juventus, Barcelona, ManU, Real Madrid, Milan, Arsenal gibi devlerle sahada kafa kafaya futbol oynayan bir Galatasaray. Galatasaray taraftarina tabi ki böyle seyler müstehak.

Ayrica gelirse 3. degil 4. kez gelmis olacak.

3. kez kovulmuş olacak diyorum, gelecek değil.

Benim demek istediğim de bu zaten, artık eskisi gibi sistemsiz ve aslansın kaplansınla futbol oynanan devir yok. Bir yere kadar işe yarar bu işler. Kalitesiz takımla neler yapabildiğini (daha doğrusu yapamadığını) bizde ve Milli takım kariyerinde defalarca gördük. Bize artık çağın gereklerini yerine getirecek, adına Total Football denilen, kademe anlayışıyla, topun oyuna sokuluşu ve pozisyon üretmedeki yaratıcılıkla topyekün bir takım oyununu oynatacak, bu sistem için altyapıdan oyuncu yetiştirilmesini sağlayacak, yapılacak transferleri buna göre yapacak - yaptıracak- takıntıları ve egoları olmayan hoca lazım. Bu, benim futbol anlayışım, iyi bir futbol izleyicisi ve Galatasaray taraftarı olarak da temennim. Bir sene eksik şampiyon olalım ama bu sistemi artık kulübe kazandıralım. Aynı senaryoları tekrar tekrar yaşamanın bir manası yok. Kulübün geleceğini kurtaralım.

Şu benim adamım, bu benim adamım değil zihniyetinden, egolardan, kaprislerden kurtulup profesyonelce yönetilmemiz lazım. Selçuk denen futbol özürlüsünü ilk 11'in değişilmez adamı olarak lanse eden zihniyetin çağdaş futbol anlayışında ve benim nazarımda beş kuruş değeri yoktur. Bize yaşattığı başarılar için kendisine minnettarız ama artık yeni hedefler peşinde olmamız lazım.
Benim görüşüm budur, kimse kusura bakmasın.

Takımda çalışmayı sevmeyen iğrenç oyuncular mevcut bunları dışa vuruyo gomis

TapaTalK

Sag kanattan iyi top getirir Mariano ve Feghouli. Ama sol taraftan hic orta falan gelemez. Mutlaka iyi bir sol kanat oyuncusu da almamiz gerek. Eger sol acik almayacaklarsa en azindan ileri geri kosan ve orta acabilen bir sol bek almalari gerek.

Ben sol kanatta Nani'ye okeyim.

Gomis karakterli oyuncuymuş. Şu şanssızlığını da bir kırsa devamı gelecektir.

Kolarov Roma'yı bırakıp niye bize gelsin sorması ayıptır?

Para için gidecek olsa çoktan zaten kendini Çin'e filan itelemişti...

Kolarovla ilk biz ilgileniyorduk Roma sonradan salça oldu o yüzden dedim. Roma işin içine girmeden bitirebilseydik keşke yoksa tabi ki adam Roma varken bizi seçmez

Gomis: "Valbuena yakın arkadaşım ama ona iyi şanslar dilemiyorum. Umarım şampiyon oluruz ve o da ikincilik ile mutlu olur."

Hardcore

Gomis: "Topla az buluşmam ve pozisyona az girmemin nedeni de yeni oluşan bir takım olmamız. İlerleyen günlerde ben de açılacağım."

Gomis konuşurken aradan kelime kapmaya çalışıyorum acaba çevirmene gerek kalmadan bir iki bir şey anlayabilir miyim diye. Şans diyor, pozisyon diyor, kalite diyor, lezbiyen diyor vs. Sonra anladım ki lezbiyen demiyormuş :DD Fransızca zor dil yani bir kere daha anladım.

nani,nasri gibi isimlere hayır diyebilmek

teşekkürler ünal aysal

Nasser Al-Khelaifi: FFP için endişe eden insanlar varsa gidip bir kahve içsinler.

DGYp7U3XgAAEc2n.jpg

İşte istediğim Başkan modeli.

Apo gidip visca mossoro bulup getiriyor
Osmanlı badouyu bulup getiriyor çerez parasına
Biz niye bulamıyoruz arkadaş
İstemiyorum
Nani nasri fln posası çıkmış maliyetli oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt