Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2cqy9z7.gif
Adam gibi adam çok yanlış zamanda gelmişti reyiz

Gomis konuşurken aradan kelime kapmaya çalışıyorum acaba çevirmene gerek kalmadan bir iki bir şey anlayabilir miyim diye. Şans diyor, pozisyon diyor, kalite diyor, lezbiyen diyor vs. Sonra anladım ki lezbiyen demiyormuş :DD Fransızca zor dil yani bir kere daha anladım.
Aksani kaptinmi zor degil

misal anadili Türkçe olan birinin Fransizcayi ogrenmesi Ingilizceyi ogrenmesinden kolaydir. Türkçede fransiz kökenli kelimeler fazlasiyla var.

Galatasaray için sol bek iddiaları;

NTVPOR | Strinic
İngiliz Basını| Abdul Rahman Baba
Fransız Basını | Henri Bedimo

Fransda 22 Gol atan Gomis = 2.5 bonservis, 3.350 maaş

İngilterede 10 gol atan yedek Negredo 2.5 Bonserviş 4.350 maaş

Badu tranferini sportf açıdan düşünmeyin o transfer bi diyetti işte gsnin hükümete diyeti yoksa sportif açıdan dünyada hiç bir gerizekalı bile vermez o paraları

Sol bek bari 25 yaş altı sonrasında da para kazandırabilecek birisi olsun. Ya da yine bu yaşlarda kiralık opsiyonlu olsun.

bizim rb leipzig maçı ne oldu 2018 yazında mı oynayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis:"Ben takımın en iyi oyuncusu veya kaptanı değilim. Çok iyi oyunculara sahibiz ve bildiğim kadarıyla dahası gelecek."

Stoper için Inter'li Miranda'yı düşünmeliyiz. 32 yaşında uygun bir bonservisle alınabilir. Brezilya'nın stoperi, mükemmel transfer olur.

Bu arada bence Feghouli'den sonraki ilk hamlemiz stoper olmalı. Sol bek ve sol öne göre çok daha kritik bir mevki.

Maicon - Miranda önlerinde Fernando demir gibi olur

Stoper için Inter'li Miranda'yı düşünmeliyiz. 32 yaşında uygun bir bonservisle alınabilir. Brezilya'nın stoperi, mükemmel transfer olur.

Bu arada bence Feghouli'den sonraki ilk hamlemiz stoper olmalı. Sol bek ve sol öne göre çok daha kritik bir mevki.

Maicon - Miranda önlerinde Fernando demir gibi olur

fiko alacakmış mirandayı başak elenince

Cengiz Ünder: "Bana Türk Dybala diyorlar ama ben Cengiz'im ve beni böyle hatırlayacaksınız"

DFqJJWEXsAAk_VD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt