Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara lazım 10 numara lazım düz önliberolar yüzünden defansta pas yapıyo takım

keske portodan su brahimiyi alabilsek... yanina birde su lokomotivden fernandesi alabilsek muthis olurdu

Alan Carvalho geldi mi
Issız cengiz kaldı mı
Ödlek abdüş aldı mı
İmdi fileler yırtılır

Mesela biz sene başından beri yana yakıla forvet arıyoruz Lille 'de Rafael Leão diye bir çocuk var acaba yöneticilerimizin scout ekibimizin bu oyuncudan haberleri var mı ?

18 yaşında çocuk 1.88 boyu var fizik olarak güçlü bayağı hızlı yetenekli bir forvet . Geçen sene Sporting 'de oldukça iyi bir sezon geçirmiş Sporting 'de ki olaylardan sonra o da sözleşmesini fesh etmişti sene başında Lille bonservissiz aldı çocuğu Portekiz 'in alt yaş milli takımlarında da düzenli forma giyen birisi

Bu Rafael Leão veya bunun gibi onlarca yetenekli çocuk var piyasada acaba bir yöneticimizin veya scout ekibimizin böyle gençlerden haberi var mı ? ben hiç zannetmiyorum Demba Ba & Seleznyov & Vagner Love & Doukara ile uğraşmaktan böyle gençleri takip etmeye vakit bulduklarını ...
Yav Leao'yu gec, Jonathan Bamba diye bir kanat oyuncusu vardi bedelsiz olarak. Onu bile transfer etmediler. Adam Ligue 1'de estiriyordu. Fransa'da estiren genc oyuncuyu nasil almazlar aklim almiyor. Lille cok fazla yillik ücret ödeyen bir kulüp degil. Moussa Dembele ile birlikte kacirdigimiz iki muazzam futbolcu. 10 yil ilk 11'e sag kanat ve forvet gerekmezdi. ozan'i cikardik, iki daha genc alsaydik ilk 11 zimba gibi olurdu.

yine sacma ücretler ödemek zorunda kaliyoruz ama bonservissiz geliyor

10 numara lazım 10 numara lazım düz önliberolar yüzünden defansta pas yapıyo takım
istedigim 11 su

---------------------Muslera-----------------------
Lala-------Lider Stoper-----------------Ozan---------Nagatomo
----------------Fernando----Ndiaye----------------
Garry----------------Feghouli-------------------Alan
-----------------------Forvet------------------------

Yav Leao'yu gec, Jonathan Bamba diye bir kanat oyuncusu vardi bedelsiz olarak. Onu bile transfer etmediler. Adam Ligue 1'de estiriyordu. Fransa'da estiren genc oyuncuyu nasil almazlar aklim almiyor. Lille cok fazla yillik ücret ödeyen bir kulüp degil. Moussa Dembele ile birlikte kacirdigimiz iki muazzam futbolcu. 10 yil ilk 11'e sag kanat ve forvet gerekmezdi. ozan'i cikardik, iki daha genc alsaydik ilk 11 zimba gibi olurdu.
Hocam şu twitterda ki Fransa Ligini yakından takip eden Fırat Demirtaş diye bir adam var.Dediğine göre Tr ligine gelmek istememiş.

benim videolarda gördügüm bu alan daha cok kanat özellikli bi oyuncu zaten 7 numarayı giymesindende anlasılıyor bidünya para verip yine forvet acıgımızı tam anlamıyla gideremicegiz :)

Yalniz Bamba Tr ve almanyadan cok teklifer var ama ben Fransada kalmak istiyorum demisti, Fener istiyordu onu.

Sneijder'in menajeri Guido Albers: "Galatasaray istiyorsa bu transfer konusunu konuşuruz. Wesley Sneijder, Galatasaray'a dönme konusuna sıcak bakıyor." (Radyospor)

sneijder kov su kodugumun menajerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt