Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay önceki maçta attığı depar ve gol , takımı 10 kişiyken puanı getiriyor

Alan ve Şamba Ba ikilisi iyi olur bence tek forvet alınması büyük risk olur 2. forvet bile olamaz Derdi olmayan eleman

Nokta santrfor değil bizde her türlü iş yapar lakin bize oyuna katkı sağlayacak takımı ilerde tutacak ateşin içinde oynayacak biride lazım

Galatasaray Düşmanlarının .........
santrafor oynar ama daha çok yardımcı forvet veya sol sağ forvet oyuncusu bence. babel tarzı bi forvet

Bence bize lazım olan forvet tarzı bu değil. Kanatlarımız da sayısal olarak dolu durumda. Bilmiyorum ya canım sıkıldı biraz bu işe.

bu burumafan gelecek olan 1 milyon euroyu almasakta kara oglani bize tamamen bedelsiz 1+1(burada bedel devreye girer) kiralasalar çok fena olmaz mi. Garryide birilerine 7-8 ne verirlerse cakardik baska bolgelere takviye yapardik.
O gelecek 1 milyon euroyu transfere harcayamayacağız.

Herkese selamlar değerli GALATASARAY ailesi. Aranıza nihayet ben de katılma şerefine eriştim. Özellikle son 2 yıldır yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum.Umarım transfer dönemiyle birlikte 2. yarıya çok daha güçlü bir şekilde gireriz.

Akhisar - Karagumruk macina bakiyorum, Bilal kisa selcuk orman cocugundan kat kat daha iyi oynuyor. Sut cekiyor, ara pasi atiyor dikine oynuyor.

Demb Baba o macta 2 tane garip gol kacirdi sonra fazla belli olmasin diye hayvan gibi mucadele etti animsadigim kadari ile

Doukara icin 2M teklif yapmisiz, ikinci forvet olarak cok iyi olur. Yanilmiyorsam Antalyasporda finansal sikinti var, 3m bitecek gibi.

Alan transferine, ki bu yönetimin bunu basaracagına inanmıyorum, tek başına bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum. Bize örneğin Yeboah veya Amokachi tarzı bir azman şart.Bizim ligde bu tarz adamlar her zaman iş yapmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt