Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Alan Carvalho nun sözleşmesi Ocak ayında bitiyor. Bonservis yok. Galatasaray imza parası için görüşme halinde.

- Muriel transferinde Inter Roma ve Milan devrede. Bu 3 kulüp oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray ın eli bu konuda zayıf.

- Demba Ba kiralık olarak düşünülüyor. Yaşı 33 olduğu için Fatih Terim in son tercihi. Terim daha genç oyuncuların alınmasını istiyor.

TRT Spor Muhabiri - Volkan Kılıç

Jean-Kevin Duverne - Spielerprofil 18/19

Bu cocugu yakindan taniyan varmi? 21 yasinda 2 sezon boyu Lens de nerdeyse her maci yapmis. Bu sezon daha 6 ay sakatdi diye mac yapmamis. Sözlesmesi bitiyor ve sakatlikdan sonra performans gösterirse, bizim icin yazin icin ucuz bir alternatif olabilirmi?

Alan : 1 M € İmza Parası - 3.5 M € Maaş - 2.5 Yıl
Demba Ba : Bedelsiz Kira - 1.2 M € Maaş - 6 Ay

Ekibimizi ihya edecek operasyon

Jean-Kevin Duverne - Spielerprofil 18/19

Bu cocugu yakindan taniyan varmi? 21 yasinda 2 sezon boyu Lens de nerdeyse her maci yapmis. Bu sezon daha 6 ay sakatdi diye mac yapmamis. Sözlesmesi bitiyor ve sakatlikdan sonra performans gösterirse, bizim icin yazin icin ucuz bir alternatif olabilirmi?

Hic takip etmedim ama Lens Fransa'nin iyi altyapilarindan degil mi?

Yani buyuk takim olmayanlardan Lens, Rennais ve Caen iyi altyapilar diye biliyorum ben ama Fransa'ya da hic hakim degilim.

Alan
Doukara

bize goturur en azindan sene sonuna kadar.

Ba ve Alan bence efsane çift forvet oynar birbirini tamamlayacak özellikte iki forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt