İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
city neapsın cengizi yav
mahrez bile forma savaşı veriyor
mahrez bile forma savaşı veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
woaaaaw
Herif dursunsporlu zaten
koca dünyada bir tek o biliyor öyle miAma Nevzat Ocak ta değil diyor. 1 yıl sonra bitiyormuş sözde.
Ben inanmıyorum.
Alan Douglas Borges De Carvalho (tam adı Alan Douglas Borges de Carvalho) 11,1 milyon euroluk bir transfer ücreti ile sözleşme imzaladı ve dört yıllığına imzalandı.
Jean-Kevin Duverne - Spielerprofil 18/19
Bu cocugu yakindan taniyan varmi? 21 yasinda 2 sezon boyu Lens de nerdeyse her maci yapmis. Bu sezon daha 6 ay sakatdi diye mac yapmamis. Sözlesmesi bitiyor ve sakatlikdan sonra performans gösterirse, bizim icin yazin icin ucuz bir alternatif olabilirmi?
Alan 10 Demba 6-7 tane sallar ben kesinlikle olumlu bakmaktayımAlan+Ba uygun mu size göre?
Alan+Ba uygun mu size göre?
Jean-Kevin Duverne - Spielerprofil 18/19
Bu cocugu yakindan taniyan varmi? 21 yasinda 2 sezon boyu Lens de nerdeyse her maci yapmis. Bu sezon daha 6 ay sakatdi diye mac yapmamis. Sözlesmesi bitiyor ve sakatlikdan sonra performans gösterirse, bizim icin yazin icin ucuz bir alternatif olabilirmi?
Ba nın göztepe beşiktaş maçı hala aklımda..Ba besiktasin kopegi olsada, bu yoklukta Mikdat ve Erenden kat kat iyidir diye dusunuyorum.
Alan+Ba uygun mu size göre?